Siyaset
Giriş Tarihi : 01-07-2015 10:03   Güncelleme : 01-07-2015 09:37

Burma, Asfaltlanmadık Köy Yolumuz Kalmayacak

Ak Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi ve Sinop İl Genel Meclis Daimi Üyesi Ahmet Burma Köy Yollarında Asfaltlama Çalışmalarına Hız Verdiklerini Söyledi

Burma, Asfaltlanmadık Köy Yolumuz Kalmayacak
 Kilometre olarak Sinop’un en fazla yol ağına sahip ilçelerinden biri olan Gerzemizin köy grup yollarında asfaltlama çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendiren İl Genel Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Daimi Üyesi Ahmet Burma Sarımsak Çağlayan, Tatlıcak Kirençukuru, Belören Karlı grup yollarında birinci kat asfalt ve ikinci kat kaplama asfalt yapımına başladıklarını belirtti.

Burma, hava muhalefetinden dolayı bugüne kadar asflatlama çalışmalarına geçemediklerini sadece alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydederek, önümüzdeki günlerde Yamacık Pirahmet grup yolunda ikinci kat, Sarımsak Çağlayan Köyü grup yolunda ise birinci kat asfaltın elek altı malzeme dökümüne ardından da asfalt yapımına başlayacaklarını söyledi.

İl Genel Meclis Üyesi ve Daimi Meclis Üyesi toplamda 10 Km birinci kat asfalt, 13 Km ikinci kat asfaltın yapılacağını söyledi.

hakan akbaşhakan akbaş