Siyaset
Giriş Tarihi : 03-12-2022 00:56   Güncelleme : 04-12-2022 14:59

Büyük Birlik Partisi Sinop yeni il binası açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop İl Başkanlığı yeni binasının açılışı BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç’un katılımı ile yapıldı.

Büyük Birlik Partisi Sinop yeni il binası açıldı

Sinop’ta geçtiğimiz günlerde İl teşkilatında yaşanan istifaların ardından Sinop İl Başkanlığına Emekli Polis Memuru Metin Şahin’in atanması ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Büyük Birlik Partisi, il başkanlığı binasını yeni adresine taşıdı.

Sakarya Caddesi Koca Sokak’ta gerçekleştirilen BBP Sinop İl Başkanlığı binasının açılışı BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç’un katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta dua okunması ardından kurdele kesimi BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Sinop İl Başkanı Metin Şahin, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sevinç Aktan, Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ, Gerze İlçe Başkanı Murat Aşçı tarafından gerçekleştirildi.

Açılış sonrası BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Sinop İl Başkanı Metin Şahin’e Türk bayrağı işlemeli plaket takdim etti.

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kısa bir süre önce Sinop’ta yeniden yapılanmaya gittiğini belirten Üzeyir Tunç, yapılanma sürecinde görev alan herkese teşekkür ederek Sinop’un her ilçesinde teşkilatlanmanın yapıldığını söyledi.

AdminAdmin