Siyaset
Giriş Tarihi : 19-04-2023 12:15   Güncelleme : 19-04-2023 12:20

Büyükkayıkçı, Sanayi Esnafını ziyaret etti

MHP Sinop Milletvekili Adayı İsmail Büyükkayıkçı, Gerze Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi

Büyükkayıkçı, Sanayi Esnafını ziyaret etti

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin milletvekili adayları da seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

MHP Sinop Milletvekili Adayı İsmail Büyükkayıkçı’ da seçim çalışmaları kapsamında ilçemiz Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Sanayi Sitesi esnafına verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirten Büyükkayıkçı, ‘Gerze sanayimizi, Gerze pazarımızı, esnaflarımızı hemşehrilerimizi ziyaret ederek projelerimizi ve hizmete dair hayallerimizi anlatmaya devam ediyoruz’ diyerek, “Sinop’ umuzun en şirin ilçelerinden biri olan Gerze’ mizdeyiz. Teşkilat mensuplarımızla beraber sanayi sitemizi ziyaret ediyoruz. Biliyoruz ki yıllardır sanayi sitesine verilen sözler yerine gelmemiş, bütün problemleri ve sorunları masaya yatırdık. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ tan sonra Gerze Sanayi Sitesinin bütün problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Büyükkayıkçıya Gerze ziyaretinde Gerze MHP İlçe Başkanı Muhammed Şentürk ve yönetimi, Gerze MHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Akgün ve yönetimi, Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya ve yönetimi eşlik etti.

AdminAdmin