Siyaset
Giriş Tarihi : 24-03-2015 11:22   Güncelleme : 24-03-2015 14:56

Çağdaş, İddialı Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili Aday Adayı, Usta Gazeteci Mete Çağdaş, Gerze MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları teşkilatını üyeleri ile bir araya geldi.

Çağdaş, İddialı Konuştu

Milletvekili Aday Adaylığı kapsamında ilçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adayı Mete Çağdaş Gerze İlçe teşkilat partililerle bir araya geldi.

Parti binasında yapılan programda teşkilat üyelerine seslenen Mete Çağdaş, annesinin Yaykıl köyünden olduğunu ve dolayısıyla Gerze'nin kendinde ayrı bir önem arz ettiğini ve çoğu akrabasının da Gerze’de yaşadığını belirtti.

Çağdaş, 56 yaşında olduğunu ve 35 yıldan bu yana gazetecilik yaptığını aktararak, uzun yıllar ulusal ve yerel gazetelerde çalışma fırsatı bulduğunu, bu güne kadar hep millet ve memleket için koşturduğunu, milletin menfaati için çalıştığını söyleyerek, kamuoyundan gelen talep doğrultusunda bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

Bölgeciliğe Karşıyız! 

Bölgeciliğe karşı olduklarını belirten Çağdaş, başkaları gibi dağın ötesi ve beresi diye bir ayrım yapmadıklarının altını çizerek, yapılacak olan seçimlerde MHP'nin Sinop’ta iki milletvekili çıkarması gerektiğinin önemini vurgulayan Mete Çağdaş, bunun ciddi bir çalışma sonrası mümkün olabileceğini dile getirdi.

Ayrıca, sahil seçmenlerinin belirleyici bir etkisi olduğunu kaydeden Çağdaş, halkın MHP'ye büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getirerek, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşmesinde de bu noktanın dile getirildiğini söyledi.

Sinoplular bu kez MHP diyecek

MHP'nin artık kendini yenilediğini sözlerine ekleyen Çağdaş, "Buradan bu davaya gönül koymuş, ömrünü vermiş Türk Milliyetçilerine sesleniyorum. Sinop halkının oyu kimsenin tapulu malı değildir. İşte buna önce siz kendiniz inanacaksınız ve halkı inandıracaksınız. MHP 2014 de Sinop’ta yüzde 18 oyu artan bir partidir. Birçok parti % 5 kaybederken, biz yüzde 18 oyumuzu arttırmışız.

 Sinop’ta 25 bine yakın oy almışız. İnşallah bu seçimde de 35 bin daha katacağız üzerine ve 2 -0 yapacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Yeter ki kendinize olan güveninizi ortaya koyun. Ben inanıyorum ki Sinoplular bu kez MHP diyeceklerdir. Çok çalışacağız çalmadık kapı, uzanmadık el, kucaklamadık insan bırakmayacağız. ve Allah’ın izniyle 3 hilali Sinop’un burçlarına dikeceğiz” diyerek, Küskünlüklerin ve kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti.

Her Partiden Oy Alacak Aday Lazım

18 Mart Çarşamba günü resmi başvurusunu yaptığını  belirten Mete Çağdaş “ Sinop’ta adaylığım her kesimden büyük ilgi gördü. Ve inanıyorum ki adaylığım netleşir ise Her partiden bana gelecek olan bir oy var. Benim hedefim 50 bin oy almak ve Sinopluyu Ankara’da temsil etmek. Bu kadar oyu alacağıma da adım kadar eminim çünkü Sinopluya güveniyorum. Benim kadar onları kimse iyi tanıyamaz 35 yıllık meslek hayatımda hayatın her alanında hep onlarla birlikte idim neyi severler neyi sevmezler ne isterler ne istemezler bunu benden başka en iyi hiçbir aday bilemez ama ben bilirim, çünkü onlardan biriyim.

Kısaca halkımızın teveccühünü, desteğini benden yana kullanacaklarına eminim. Bu konuda kendime de güveniyorum onlara da. Bu sefer Sinop Milliyetçi Hareket partisi diyecek ve tüm Sinop benimle harekete geçecek “dedi.

Tükürdüğümü Yalamam

35 yıllık meslek hayatında çok sayıda çalışma ortaya koyduğunu belirten Çağdaş, hiç bir zaman geri adım atmadığını ve tükürdüğünü yalamadığını kaydederek, halkın büyük bir bölümünün kendi adaylığını olumlu karşıladığını ve Ak Parti, CHP gibi partilerden oy alabileceğinin altını çizdi.

AdminAdmin