Siyaset
Giriş Tarihi : 10-11-2015 15:29   Güncelleme : 10-11-2015 15:45

“Çalışmak ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekten başka bir sırrımız yok.”

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77'nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

“Çalışmak ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekten başka bir sırrımız yok.”
 Nazım Maviş mesajında Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle andıktan sonra Türkiye Cumhuriyetini kuranların en büyük idealinin gelişmiş, kalkınmış, birlik içinde yaşayan bir ülke olduğunu vurguladı.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in 10 Kasım mesajı şöyle;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77'nci yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyorum. Türkiye Cumhuriyetini kuranların en büyük ideali gelişmiş, kalkınmış, birlik içinde yaşayan bir ülkeydi. Ancak bu şekilde çağımızdaki devletlerin ve medeniyetlerin seviyesine çıkabilir ve onları aşabiliriz.

Bugün işte bu yolda adım adım ilerleyişimizi bir koşuya çevirerek Cumhuriyetimizin 100. Yılında kurucu iradenin belirlediği o büyük hedeflere ulaşacağız. Eğitimden sanayiye, teknolojiden mimariye, sağlıktan ulaşıma, sanattan siyasete her alanda yeni bir atağa geçmek zorundayız. Türkiye’nin 2023 hedeflerinin anlamı budur. Türkiye, milletler ve ülkeler koşusunda tüm zenginlikleriyle en önlerde olması gereken bir ülkedir. Maddi-manevi mirasımız, tarihimiz, genç nüfusumuz, stratejik konumumuz, medeniyet değerlerimiz bunu gerçekleştirmek için yeterlidir. Özgüvenimizi kuşanarak, daha çok çalışarak ve el ele vererek bunu başaracağız. Çalışmaktan ve birlik-beraberlik içinde hareket etmekte başka bir sırrımız yok.

Bu vesileyle İstiklal mücadelesini yürüten tüm büyüklerimizi, askerlerimizi, devlet ve siyaset adamlarımızı da rahmetle anıyorum.”

Seda ŞengülSeda Şengül