Siyaset
Giriş Tarihi : 20-02-2015 21:08   Güncelleme : 20-02-2015 20:24

Cemal Şen aday adayı

Sinoplu siyasetçi ve İşadamı Cemal Şen, AK Parti'den aday adayı oldu.

Cemal Şen aday adayı
 Sinoplu siyasetçi ve İşadamı Cemal Şen, AK Parti'den aday adayı oldu. 

Aday adaylık süreci AK Parti'de dün itibariyle sona erdi. Bir dönem Sinop siyasetinde aktif rol oynayan ve ardından Ankara'da çeşitli üst düzey görevlerde bulunan Siyasetçi ve İşadamı Cemal Şen, beraberindekilerle dün parti il binasına gelerek aday adaylığını açıkladı. Başvuru dosyasını İl Başkanı Ali Çöpçü'ye teslim eden Cemal Şen, konuşmasına kendini ve yaptığı hizmetleri anlatarak başladı. 
Sinop ile bağlantım hiç kopmadı
Kendinin en önemli özelliğinin Sinop ile bağlarını hiç kopartmaması olduğunu dile getiren Cemal Şen sözlerine şöyle devam etti; "Aslında benim aday oyarak özelliğim ve diğer aday adayı arkadaşlarımdan en önemli ayrıştırılması gereken hatırlanma özelliğim, bir ayağım Sinop'ta bir ayağımın da Ankara'da olmam. Çünkü ben Sinop ile ilişkimi hiç kesmedim. Hatta Yaykıl'da bir çiftliğim var ve yazları orada yaşıyorum. Memleketimi çok sevdiğim için burada yatırım yaptım. Ankara'da bulunduğum süre içerisinde Sinop'tan Ankara'ya gelip eğitim gören her kardeşimize kapımızı açtım ve yardım ettim, burslar verdim. Dolayısıyla Sinop'tan ayağımın biri hiç kaldırmadım. Pergelin ucu gibi diğer ayağım Sinop'ta bir ayağım da Ankara'da oldu. Gerze ilçemizde eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için mimari ve iskan faaliyetlerinde bulundum, sivil toplum örgütleriyle birliktelikler oluşturdum. Şimdi geldik 7 Haziran 2015 seçimlerine. Değerli dostlar; bizim 1975 yılında 10 yaşında bir çocuk olarak bu ile adım attığımızda, o günden bu güne oluşan 40 yıllık bir Sinop sevdamız var. Tıpkı Cumhurbaşkanımızın hiç bitmeyen şarkısı, yani büyük Türkiye sevdası gibi. Bu Sinop sevdamız da, zaman zaman verilen görevlerle büyük hizmetler yapmayı başardık. Kısa dönemlik bir iktidar partisi il başkanlığım döneminden size onlarca yaptığımız hizmeti sayabilirim. Ayrıca görevli olmadığımız halde bir gönüllü Sinoplu olarak memleketime çok sayıda yaptığımız hizmetleri sayabilirim. Bunları aday olacağım için değil, tamamen memleketime aşkım ve sevdamdan dolayı yaptım. Dolayısıyla bu işlerin daha planlı ve daha düzenli ve bir yetki sınırı içerisinde yapılabilmesi için 2015 milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşündüm. Teşkilatlarım uygun görürse halkımız, kamuoyu uygun görürse, genel merkezimiz onaylarsa ve takdir ederse inşallah 7 Nisan'da bu işin sonucu belli olacak. 7 Nisan'dan sonra canla başla heyecanla yolumuza devam edeceğiz. 

Siyasette engel tanımayız
Biz bir yarış atı gibi çalışırız. Bizim siyasette çalışma esasımız 7/24 saattir. Biz siyasette engel tanımayız. Biz siyasette iman varsa imkan vardır düsturu ile çalışırız. eğer bir şeye inanıyorsanız, mutlaka onun imkanını oluşturursunuz. Siyasette imkansızlık yoktur ve mazeret olmaz. Bizim çalışma esasımız, bizim siyaset anlayışımız budur. 'İnsanların hayırlısı, insanlara faydası dokunandır' Bizlerde bunu yaparken hayırlı olmak için yaparız. Siyaset bizim için hayır kapısıdır. Siyaset bizim için Sadaka-i Cariye anlayışıdır. Bu gün aday adaylık başvurusunu yaptık ve işaret fişeğini buradan attık. İnşallah Rabbim aday adayı olan arkadaşlarımızdan hangisi bu memleket için hayırlı olacaksa onu nasip etsin. Biz hayırlı olacaksa bizi, başka arkadaşımız hayırlı olacaksa onu nasip etsin temennisinde bulunuyoruz" dedi. 

AdminAdmin