Siyaset
Giriş Tarihi : 15-05-2023 18:08   Güncelleme : 16-05-2023 16:49

CHP İl Başkanı Yüksel’den ikinci tur açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, ikinci tura kalan seçimlerle ilgili olarak “İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Kazanan demokrasi, adalet, evlatlarımız, kadınlar ve hepimiz olacağız” dedi

CHP İl Başkanı Yüksel’den ikinci tur açıklaması

CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, ikinci tur seçimlerinde kazananın Kılıçdaroğlu olacağını söyledi.

İnan açıklamasında, “Sevgili yol arkadaşlarım, kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer, değerli Sinoplu hemşehrilerim; Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmış bulunuyor. Her türlü algıya rağmen Millet İttifakı adayı Sayın Kılıçdaroğlu %45 oy aldı. Şimdi hepimize daha büyük bir görev düşüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Cumhuriyet Halk Partililerden, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Millet İttifakından, ittifak ortaklarımızdan terör yandaşı, vatan haini, din düşmanı çıkmayacağını daha iyi anlatmamız gerekiyor. Bu ülkede birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde yaşayabileceğimizi; bunu bizim sağlayabileceğimizi daha iyi anlatmamız gerekiyor. Gelin bu işi ikinci turda hep birlikte bitirelim, ülkemizi huzura ve refaha birlikte kavuşturalım. Hepinizin desteğine, katkısına ve emeğine ihtiyacımız var. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz özveri, yapmış olduğunuz çalışmalar ve emeğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu işin kolay olmayacağını İstanbul seçimlerinden biliyorduk. Şimdi karşımızda yenilmiş, kazanamamış ve oy kaybetmiş bir Erdoğan var.

İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Kazanan demokrasi, adalet, evlatlarımız, kadınlar ve hepimiz olacağız.

Kazanan Türkiye olacak. Yeniden başlıyoruz. Başaracağız” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin