Siyaset
Giriş Tarihi : 06-10-2020 16:40   Güncelleme : 06-10-2020 17:53

CHP İlçe Teşkilatından, Başkan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, yapılan son Olağan Genel Kurulda İlçe Başkanı olarak atanan Cumhur Kurt ve yönetimini ziyaret etti

CHP İlçe Teşkilatından, Başkan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen ziyarette CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal’a Atatürk’ü Düşünce Derneği Başkanı Hüseyin Şahin, GERDAK Yönetim Kurulu Başkanı Birol Sazak ve Erol Metinkaya eşlik etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP İlçe Başkanı Nihat Erdal Gerze’nin çıkarına olacak her konuda bir araya gelinmesi gerektiğini belirterek, “gerek bizim, gerek ülkemizin barışa, huzura ihtiyacı var.

Bir şey üretmek güvene dayalıdır. Ortak paydalarda buluşabiliriz. Siyaset gerilmeden, kırmadan, dökmeden yapılırsa faydalı olur; ilçemiz açısından güzel ve faydalı olan her şeyi ortaya koyabiliriz.” diyerek Cumhur Kurt ve yönetimine konukseverlikleri için teşekkür etti.

CHP İlçe Teşkilatının, nazik ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirten Cumhur Kurt, “Cumhurbaşkanımız, siyasi rekabetle ülke ve millet menfaatlerini ayrı tutmayı ahlaki bir sorumluluk olarak görüyoruz ” diyor.

Bende, siyasetin bana verdiği yetki ve imkânı ilçemizin çıkarları doğrultusunda kullanacağım diyorum. Gerze’nin daha güzel bir Gerze olması için, her kesimin özellikle diğer siyasi partilerin fikirlerini, önerilerini ilçemizin geleceği açısından göz önünde bulunduracağız.

Özellikle turizm ve diğer alanlarda ilçemizin hak ettiği yere ulaşabilmesi için hep birlikte çaba sarf edeceğiz.” diyerek CHP İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

hakan akbaşhakan akbaş