Siyaset
Giriş Tarihi : 04-01-2023 12:40   Güncelleme : 06-01-2023 14:21

CHP' li gençlerden Ankara çıkarması

Karadeniz; ''Gençlerimizle Birlikte Seçime Odaklandık; Geliyor Gelmekte Olan''

CHP' li gençlerden Ankara çıkarması

CHP Gerze Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Dinçer, Dilara Mutlu Ve Elif Öztürk, CHP Sinop Milletvekili Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz ile birlikte Ankara' da ziyaretlerde bulundular. CHP' li gençler Milletvekili Karadeniz ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Engin Özkoç' u ziyaret ettiler. 

Gerzeli gençleri Ankara'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Barış Karadeniz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; ''Gerze’ den çok kıymetli misafirlerimiz, Cumhuriyetimizi yüceltecek olan gençlerimizi Ankara'da ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz.

Gençlerimizle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Grup Başkanvekillerimiz Sayın Özgür Özel ve Engin Özkoç'u ziyaret ettik.

Genel Başkanımıza Gerze’ye özgü gemi maketimizi takdim ettik. Genel Başkanımız ve Başkanvekillerimizle gündeme dair sohbet ettik. Değerli misafirperverlikleri için Genel Başkanımız nezdinde Başkanvekillerimize de teşekkür ediyorum.

Gençlerimizin desteği arkamızda. Görüyoruz ki gençlerimizle birlikte seçimlere odaklandık. Başaracağız hak galip gelecek, halk galip gelecek. Geliyor gelmekte olan'' cümlelerini kullandı.

AdminAdmin