Siyaset
Giriş Tarihi : 06-01-2021 18:41   Güncelleme : 06-01-2021 19:14

CHP Örgütü İş İnsanı Yüksek’i ve Diyaliz Merkezini Ziyarette bulundular

Karadeniz, Yapımı Devam Eden Diyaliz Merkezini Ziyaret Etti

CHP Örgütü İş İnsanı Yüksek’i ve Diyaliz Merkezini Ziyarette bulundular

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve beraberindeki heyet, CHP Gerze İlçe Örgütü ve İyi Parti Gerze İlçe Örgütü İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından Gerze Devlet Hastanesi yanına yapılan diyaliz merkezi inşaatında incelemelerde bulundu

Milletvekili Karadeniz’e, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Adem Özkan ve Hastane Müdürü Yavuz Çalışkan bilgi sundu.

Yapılan ek binada sadece Diyaliz hastaları için bir ünite olacağını, mevcut binada boşalan bölüme ise yoğun bakım ünitesi oluşturulacağını kaydettiler.

Ayrıca Gerze Devlet Hastanesinin yeni yapılan çalışmalar sonrasında ‘D‘olan sınıfının ‘C’ye çıkarılması noktasında gayretleri olacağını kaydettiler.

Karadeniz ise sağlığın siyaseti olmadığını kaydederek, burada yapılabilecek her türlü çalışmayı destekleyeceğini kaydetti.

Diyaliz merkezi ziyaretinin ardından Villa Karouse satış ofisini de ziyaret eden heyeti kapıda İş İnsanı Hüseyin Yüksek karşıladı. Yüksek, yapılan ziyarette gelen misafirlere Villa Karouse Projesi ile ilgili brifing verdi.

Yüksek, “bizler doğup büyüdüğümüz yerlere katma değer sağlamak adına bu yatırımları yapıyoruz. Villa Karouse projemizde ciddi anlamda talep patlaması oldu ve birinci kısım villaların yapımı devam ederken bizler ikinci projemize başladık” ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Barış Karadeniz, “sizi, ekonomik kriz ortamında böyle bir yatırım yaptığınız için ilçemiz adına kutluyorum. Gerze, turizm açısından marka şehirlerimizden bir tanesi. Keşke Gerze’de büyük büyük binalar yapılacağına böyle yeşil bahçesi, estetiği olan binalar yapılabilseydi” diyerek, şehirlerin dikey mimariden ziyade yatay mimariye yapılaşmaya yönelmesini işaret etti.

Yüksek konuşmasının sonunda Gerze ile ilgili yeni yeni projeleri olduğunu bunlardan birinin Hayvan hastanesi diğerinin ise Gerze ilçe merkezinde yaşlı ve engelliler için hobi evi yapmayı hedeflediğini kaydederek sözlerini şu şekilde tamamladı; “Benim gelecekle ilgili hiçbir beklentim yok. Ben hiçbir beklentim olmadan bu memlekete yatırım yapacağım, yeter ki benim önümü açsınlar” dedi.

AdminAdmin