Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2023 22:08   Güncelleme : 28-03-2023 23:26

CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Dalkıran, vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sinop CHP Milletvekili aday adayı Hasan Dalkıran saha çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor: Gerzeli vatandaşlarla bir araya gelen Dalkıran Sinop ve ilçeleri için gecesini gündüzüne katacağını söyledi

CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Dalkıran, vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor

Saha çalışmalarına hızlı başlayan CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Hasan Dalkıran, ilçe başkanlıklarını ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Dalkıran, Gerze' de bir dizi ziyaretlerde bulunurken esnaflarla ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.
CHP Gerze İlçe binasında partililerle buluşan Dalkıran, bıkmadan, yorulmadan köy köy, ev ev dolaşacaklarını kaydederek vatandaşlarla bir arada olacaklarını belirtti.

Dalkıran konuşmasını söyle sürdürdü: “CHP Milletvekili aday adayı Hasan Dalkıran olarak karşınızdayım.  Birlik ve beraberlik içinde çalışma mutluluğunu hep beraberyaşayacağımıza inancım tam.
Gönlüm Sinop aklım Türkiye diyerek yola çıktım. Milletim, Sinop' um, Sinoplularım için her türlü hizmeti yapmaya varım.

Ben Hasan Dalkıran olarak 24 saat size ve Sinoplu için hizmet etmeye hazırım.

UMUDUMUZ SİNOP, HEDEFİMİZ İKTİDAR

Güzel memleketimiz Sinop'u ilçe ilçe, köy köy dolaştık; dolaşmaya devam edeceğiz. Çalışmaya başladığımız ilk andan itibaren halkımızla iç içe olduk. Onlarla hasbihal ediyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. İktidar yolunda en büyük adımı halkımız atacak. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Sonunda hak galip gelecek, halk galip gelecek" dedi.

Dalkıran CHP Gerze İlçe Binasındaki konuşmasından sonra CHP Gerze İlçe Teşkilatı ve partililerle ilçede yaşayan vatandaşları ziyaret ettiler.


AdminAdmin