Siyaset
Giriş Tarihi : 22-08-2022 09:32   Güncelleme : 22-08-2022 09:38

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Fox Tv'ye Konuk Oldu

CHP Sinop Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz Fox Tv'de Merve Yıldırım sunuculuğunda ekrana gelen Çalar Saat programının konuğu oldu

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Fox Tv'ye Konuk Oldu

Milletvekili Karadeniz, gerçekleştirdikleri Denizcilik Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Saha Programı hakkında bilgi verirken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde iktidara geldiklerinde kurulacak Denizcilik ve Balıkçılık Bakanlığı'nın gerekliliğini defaatle vurguladı.

Program sonrasında açıklamalarda bulunan Barış Karadeniz: ''Öncelikle bizleri ağırlayan Fox Tv ailesi ve Merve Yıldırım hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. Balıkçılarımızın su ürünleri sektörünün sorunları büyük, bu zamana kadar hiç konuşulmayan iktidar tarafından sümen altı edilen bu konuyu televizyon ekranlarında paylaşmaktan son derece mutluyum. Geçtiğimiz yıl Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle bir balıkçı teknesiyle denize kıyısı olan 28 ilimizi ziyaret ettik.

Balıkçılarımızla, üniversitelerimizle, liman başkanlıklarımızla, kooperatiflerimizle sektör temsilcilerimizle ve denizin tüm muhataplarıyla bir araya geldik. Sorunları dinledik, çözüm yollarını görüştük notlarımızı aldık ve raporumuz hazır. Ülkemizin deniz haritasını sorun ve çözümleriyle yeniden hazırladık. Genel Başkanımızın da söylediği gibi iktidarımızda Denizcilik ve Balıkçılık Bakanlığı'nı kuracağız, sorunları denizin muhataplarıyla görüşerek ortak akılla çözeceğiz.

Programın duyurusunu yaptığım andan itibaren bizi arayarak destek olan, televizyon başında bizi izleyen, illerine ziyarete gittiğimizde bizleri kucaklayan tüm balıkçı kardeşlerime sektör temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bir kez daha yüksek sesle söylüyorum;  iktidarımızda Denizcilik ve Balıkçılık Bakanlığı'nı kuracağız, Türkiye'nin en güvenli limanı olacağız'' cümlelerini kullandı.   

AdminAdmin