Siyaset
Giriş Tarihi : 08-03-2016 14:47   Güncelleme : 08-03-2016 14:27

CHP'li kadınlardan anlamlı ziyaret

Gerze CHP İlçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İlçe’de faaliyet gösteren tekstil fabrikaların da çalışan kadınları ve kadın işçi çalıştıran işletmeleri ziyaret ederek çiçek dağıttılar.

 CHP'li kadınlardan anlamlı ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile bir çok kurum, STK ve siyasi parti tarafında kutlama programları gerçekleştirirken, CHP'li kadınlar farklı bir etkinlik düzenleyerek, dünya kadınlar gününde Gerze'de bulunan fabrikalarda ter döken kadınları ziyaret ederek çiçek dağıttılar. Ziyarete Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, Kadın Kolları Başkanı Aydan Gürses, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ziyaretlerin ardından konuşan CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en samimi duygularıyla kutladığını, gelişimin ancak kadınların toplumda hak ettiği yeri almalarıyla mümkün olduğunu belirterek konuşmasında,” Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır.  Kadın, gördüğü şiddetle, uğradığı haksızlıklarla değil toplum içindeki başarısıyla ön plana çıkmalıdır. Bu duygularla tekrar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum.” dedi. 







AdminAdmin