Siyaset
Giriş Tarihi : 13-10-2015 13:11   Güncelleme : 13-10-2015 13:11

CHPLİ’ KARADENİZ: “Türkiye'ye barışı söz veriyoruz”

CHP Sinop Milletvekili ve Milletvekili Adayı Barış Karadeniz, Türkiye üzerindeki acı günlerin son bulmasını, karanlık emelleri bulunanların oyunlarının sona ermesini temennisinde bulundu.

CHPLİ’ KARADENİZ: “Türkiye'ye barışı söz veriyoruz”
 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkenin bütün evlatlarına, bütün vatandaşlarıma barışı söz veriyorum!" açıklamasını anımsatan Karadeniz, “Türkiye'ye barışı söz veriyoruz” diye konuştu.

Karadeniz, 97 yurttaşın hayatını kaybettiği bir saldırıda siyasi sorumluların ülkeyi yönetenler olduğunu belirterek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun ilgili bakanların istifasını ya da azledilmesini istediğini anımsattı. Karadeniz, “Türkiye böyle bir yönetimi hak etmiyor. Çözümler üreten bir yönetime Türkiye'nin ihtiyacı var. Bu olaylar insanların yüreğini yakıyor. Sorunlarımızı biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Üzüntülüyüz. Ama karamsarlığa yer vermiyoruz. Bu ülkede barış iklimini hayata geçirmek hepimizin ortak görevi ve CHP olarak biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına bir kez daha sabır diliyorum”dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül