Siyaset
Giriş Tarihi : 10-02-2015 00:17   Güncelleme : 10-02-2015 07:55

Demirci Kendini Tanıttı, Projelerini Anlattı

3. Dönem Rektörlük Yarışına Katılan Prof. Dr. Kamil Demirci Gerze'de Partililerle Bir Araya Geldi

Demirci Kendini Tanıttı, Projelerini Anlattı

Ak Parti Gerze ilçe Teşkilatı 3. dönem Rektörlük seçimlerinde adı geçen Sinoplu Prof. Dr. Kamil Demirci ile bir araya geldi.

İlçe Teşkilatının tanışma talebi üzerine partililerle bir araya gelen Demirci, ilk orta ve lise eğitimini Gerze’de aldığını belirterek, Gerze’nin kendisinde apayrı bir yeri olduğunu kaydetti.

Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman “ilçe teşkilatı olarak 2015 takviminde yapılacak olan rektörlük seçiminde teşkilatımızın uyum içinde çalışabileceği bir rektörümüzün olmasını arzu ederiz. Amacımız, Gerze Meslek Yüksek Okulunda yeni bölümlerin açılması, burada yapılan eğitim öğretim çıtasının daha da yukarılara taşınmasıdır.”dedi.

Eleştiriye açık objektif bir yönetim anlayışına sahibim diyen Demirci henüz rektör adaylığı ile ilgili bir girişimde bulunmadığını kaydetti.

Demirci, bizim yönetim deki anlayışımız kadrolaşmak değil, işi ehline vermek, CV’si dolu kişilerle çalışmak üniversitedeki toplam kaliteyi yukarılara taşımak şeklinde olacaktır”dedi.

Prof. Dr Kamil Demirci kimdir? 

1966’da Sinop’un Gerze ilçesinde  dünyaya gelen Prof Demirci, ilk orta ve Liseyi Gerze’de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesinde lisans -Yüksek Lisansı ve Doktorayı tamamladı. 3 yıl Kırıkkale Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak çalıştı. 2003 yılında19 Mayıs Üniversitesi-Sinop Fen-Edebiyat Fakültesine Yardımcı Doçent olarak atanan Demirci; 2006 yılında Doçent, 2011 yılında ise Profesör oldu.   

hakan akbaşhakan akbaş