Siyaset
Giriş Tarihi : 19-02-2021 18:14   Güncelleme : 19-02-2021 22:12

DEVA, İlçe Başkanını Atadı

DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı olarak Emin Gülsevim’i görevlendirdi

DEVA, İlçe Başkanını Atadı

DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Emin Gülsevim, gazetemize DEVA Partisinin Gerze’de teşkilatlanması ve önümüzde ki süreçte nasıl yol izleyecekleri ile ilgili bilgiler verdi.

 “Amacımız önümüzdeki dönem, DEVA Partisine Sinop’tan milletvekili çıkarmak. Millete ‘deva’ olmak için çalışacağız; bizim davamızda, devamızda Gerze.

Biz buradayız, İlçe Başkanı olduktan sonra birçok ilçe sakininden partimize katılım noktasında teveccühler oldu. Gerze’miz DEVA ile değişecek ama biz samimiyetimizden, mütevazılığımızdan asla ödün vermeyeceğiz.

Hedefleriniz Nelerdir?

İlçe teşkilatımızı bir an önce kurup emin adımlarla yol alacağız. Hedefimiz öncelikle DEVA Partisini Gerze ile tanıştırmak; siyasi anlamda kaderine razı olmuş halkımıza yeni bir kader, yeni bir umut olmak istiyoruz. Sezai Karakoç der ki; “sakın kader deme, kaderinde üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır” bu cümle benim hayat düsturlarımdan biridir.

Gerze’nin gençlerini çatımız altında toplayacağız. Gerze’nin bugün kültür-tarih tabelası yok ama biz bunu somutlaştıracağız bu sadece lafta kalmayacak. Mesela Gerze’ye Avrupa ölçeğinde bir yangın müzesi, tarih müzesi yapacağız.

Ağaç sanayimizi geliştirilmesine katkı sağlayacağız. Bu projemizin Gerze’miz iş kapısı oluşturacak, istihdamların oluşması noktasında elimizi taşın altına koyacağız.

Bugün Kastamonu da Ağaç Festivali düzenleniyor ama bizim burada düzenlenmiyor. Kastamonu’da yapılabildiğine göre burada da yapabiliriz. Düşüncesini daha önceden partili şahsiyetlere açıkladım, ama sıcak bakılmadı. Fakat hedeflerim, projelerim DEVA Partisinde karşılık buldu. Bu da gerek benim, gerekse de ilçem açısından onur vericidir.

DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından yetki belgemiz 16 Şubat 2021 tarihi itibarı ile verildi, bizlerde en kısa sürede parti binamızı ve teşkilatımızı oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız. Benim felsefelerimden biri de Erbakan Hocamızın, “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” sözüdür, bende teşkilatım da bu düsturla Gerze’ye, halkımıza hizmet edeceğiz.

Her insan gibi bizlerde hata yapabiliriz ama asla kişisel menfaatler uğruna hainlik yapmayacağız. Bizi bu göreve layık gördüler bizde bu işi yüzümüzün akıyla, başarıyla yürüteceğiz.  

Emin Gülsevim Kimdir?

1985 yılında Adıyaman’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Adıyaman’da tamamladı. İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2007 yılında mezun oldu.  2007 yılından bu yana Sinop’ta birçok eğitim kurumunda eğitim danışmanlığı, yönetici ve öğretmen olarak görev yaptı.

AdminAdmin