Siyaset
Giriş Tarihi : 05-06-2016 14:27   Güncelleme : 27-07-2016 13:36

Emanetin Hakkını Vereceğiz

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Sinop basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

 Emanetin Hakkını Vereceğiz

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş Sinop ve ilçelerinde bulunan yazılı basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Çelik, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, basın mensupları ve partililer katıldı.

Sinop'a En Büyük Yatırım Ulaşımdan

Bir arada gerçekleşen kahvaltı programının ardından ilk olarak konuşan Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Ak Parti teşkilatlarının seçim atmosferindeymişçesine çalışmalarını aynı yoğunlukla sürdürdüğünü belirtti. Ak Parti İktidarının Sinop'a ekonomik ve sosyal alanda önemli yatırımlar sağladığını ifade eden Çöpçü,"Sinop ilimiz en büyük payını ulaşımdan aldı ve geçen 14 yılda ilçelerimiz arasında ki mesafe azaldı, şehrimiz yolların sağladığı olanaklar ile önemli yatırımlara ev sahipliği yaptı" dedi.

Amaçlarının Sinop'un geleceğine yatırım yapmak olduğunu dile getiren Çöpçü, "Milletvekilimiz ile birlikte, teşkilat mensuplarımız ile Sinop'u gün ve gün hak ettiği noktaya taşımayı amaçlıyoruz. İktidarımız döneminde Sinop bir çok yatırım aldı ve almaya devam edecektir." dedi.

İl Başkanı Ali Çöpçü'nün ardından söz alan Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş ise, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında milletvekilliği görev süresince gerçekleştirdiği çalışmalar ve planladığı projelerden bahseden Maviş, Gerze ilçesi başta olmak üzere bir çok yeni projenin de müjdesini basın mensupları ile paylaştı.

Millete Hizmet Etmek Dışında Bir Amacım Olmadı

Göreve başladığında Siyaseti insanlığa hizmet aracı olarak gördüğünü ve bu doğrultuda mücadele verdiğini belirten Maviş, "Her zaman makamların geçici olduğunu ve milletvekili rozeti ile değil, milletini dua ve temennileri ile toprağa girileceğini söylerim. Benim de Milletvekilliği süresince en büyük gayretim bu noktada oldu. Ak Parti Sevdasına ve Ak Parti mücadelesinde milletime hizmet etmek ve milletimin emrinde olmak dışında bir niyetim asla olmadı" dedi.

Şantiye Şefi Gibi Çalışacağız

Konuşmasında Milletvekili olduğu süre zarfında Sinop'a sağlanan yatırım ve katkılardan bahseden Maviş, "Siyaset bir vekalettir. Bizler görev aldığımız gün itibarı ile şantiye şefi gibi çalışmanın sözünü vatandaşlarımıza verdik. Onlara daha sağlıklı ve modern bir Sinop inşa etmek için mücadele verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda tasarladığımız Mega Proje ile, Sinop meydanını, Ağız ve Diş hastanesini, Yeni bir adliye sarayını, Özel İdare binasını yeniden düzenleyerek Sinop'a hava aldıracağız. Bu proje inşallah Sinop için bir milat olacak "dedi.

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü'nün Kurulmasında Hiç Bir Aksama Olmayacak

Konuşmasında ilçemiz için kurulması planlanan ve tarihi bir yatırım olarak nitelendirilen Orman İşletme Müdürlüğünün kurulması ile alakalı da bilgiler veren Maviş," Hükümet değişimi nedeni ile Gerze Orman İşletme Müdürlüğümüzün kurulması kısa bir rölantine sürecine girmiş olsa da, yeni hükümetimizin ilk icraatlarından biri olarak çok yakın zamanda Gerzeli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. İnşallah İl başkanımız ve bakanımız ile birlikte açılışını yapmak üzere en yakın zamanda Gerze'ye geleceğiz." dedi.

Maviş Ayrıca, Gerze Adliye Sarayı, Yeni Hükümet Konağı, KYK yurdu, gibi bir çok yatırımında Vizyon projesi arasında yer aldığının müjdesini verdi.

 

AdminAdmin