Engin Altay Elindeki Su Şişesini Fırlattı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü komisyonda AK Partili vekillere pet şişe fırlattı

Engin Altay Elindeki Su Şişesini Fırlattı
26 Aralık 2016 Pazartesi 13:23

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü komisyonda AK Partili vekillere pet şişe fırlattı.

 

AK Parti, genelge üzerindeki görüşmelerin tamamlanması ve maddelere geçilmesi için yeterlilik önergesi verince, CHP'li vekiller buna tepki göstererek itiraz etti. Önergenin oylanması üzerine Sinop Eski Milletvekili Altay söz almak istese de söz verilmedi.

 

Altay, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop’a “Eşkıyalık yapma. Söz istiyorum. Ne yapıyorsun” diye çıkıştı. "Geçmişte 4 artı 4 artı 4'e de böyle yapıldı, parlamento tarihinde kara gün olarak yazıldı. Önerge gelebilir. Baştan beri tutumunuz; biraz muhalefeti konuşturalım. Grup Başkanvekili olarak daha tümü üzerinde görüşlerimi belirtmedim. Yaptığınız siyasi eşkiyalıktır, gümrükten mal kaçırma mantığıdır” dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Altay'a laf atarak, yumruğunu bir kaç kez sıraya vurdu. Bunun üzerine Altay, "Bana lan deme. Bana mı diyorsun, senin Allah belanı versin..." diyerek, masadaki plastik su şişesini Yılmaztekin'e doğru fırlattı.



Kaynak: Boyabat Gazetesi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinoplu - 7 yıl önce
Sayın Engin bey bakın etrafımız ateş kaynıyor bu olaylardan neden rahatsız oluyorsunuz bırakın bu oyunları devleti milleti düşünün Amerika'daki vatan hayinini sevindirmeyin siz birde millettin vekilisiniz