Siyaset
Giriş Tarihi : 26-12-2016 13:23   Güncelleme : 26-12-2016 12:26

Engin Altay Elindeki Su Şişesini Fırlattı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü komisyonda AK Partili vekillere pet şişe fırlattı

Engin Altay Elindeki Su Şişesini Fırlattı

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü komisyonda AK Partili vekillere pet şişe fırlattı.

 

AK Parti, genelge üzerindeki görüşmelerin tamamlanması ve maddelere geçilmesi için yeterlilik önergesi verince, CHP'li vekiller buna tepki göstererek itiraz etti. Önergenin oylanması üzerine Sinop Eski Milletvekili Altay söz almak istese de söz verilmedi.

 

Altay, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop’a “Eşkıyalık yapma. Söz istiyorum. Ne yapıyorsun” diye çıkıştı. "Geçmişte 4 artı 4 artı 4'e de böyle yapıldı, parlamento tarihinde kara gün olarak yazıldı. Önerge gelebilir. Baştan beri tutumunuz; biraz muhalefeti konuşturalım. Grup Başkanvekili olarak daha tümü üzerinde görüşlerimi belirtmedim. Yaptığınız siyasi eşkiyalıktır, gümrükten mal kaçırma mantığıdır” dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Altay'a laf atarak, yumruğunu bir kaç kez sıraya vurdu. Bunun üzerine Altay, "Bana lan deme. Bana mı diyorsun, senin Allah belanı versin..." diyerek, masadaki plastik su şişesini Yılmaztekin'e doğru fırlattı.



Kaynak: Boyabat Gazetesi

Erkan TaşErkan Taş