Siyaset
Giriş Tarihi : 26-02-2012 21:05   Güncelleme : 26-02-2012 21:05

Erbakan, Memleketi Sinop'ta Anıldı

Milli Görüş Liderini Dualarla Yad Etti

Erbakan, Memleketi Sinop'ta Anıldı

Milli Görüşün efsane ismi Necmettin Erbakan, ölümünün birinci yıl dönümünde doğum yeri Sinop'ta düzenlenen mevlid-i şerif programı ile anıldı.

24 Şubat - 2 Mart tarihleri arası 'Erbakan Haftası' ilan edilirken, ölümünün birinci yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan doğum yeri Sinop'ta da çeşitli etkinliklerle anılıyor. Etkinliklerin ilki Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sinop Şubesi tarafından Alaaddin Camisi'nde gerçekleştirildi.

İkindi namazına müteakiben gerçekleştirilen mevlit programında geçen yıl hayatını kaybeden Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a dualar edildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin de okunduğu program sırasında tarihi caminin giriş kapılarına yerleştirilen kazanlarla, katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.

Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şubesi Başkanı Kayıhan Özkaptan, Sinoplu hemşerilerinin Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını söyledi. Sinopluların programa katılımının oldukça büyük olduğunu dile getiren Özkaptan, "Sayın hocamın Sinoplu olması, idrak ettiğimiz bu programa ayrı bir heyecan katıyor. Sayın hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. İlgiden oldukça memnunuz. Programımıza iştirak eden saygıdağer vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Programa Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu başta olmak üzere parti teşkilatları ve çok sayıda Sinoplu katıldı.


Kaynak: Vitrinhaber

AdminAdmin