Siyaset
Giriş Tarihi : 08-06-2015 23:56   Güncelleme : 08-06-2015 23:58

Ersoy, Hizmetlerini Sıraladı Ve...

7 Haziran genel seçimleri ile görevi sona eren Mehmet Ersoy, milletvekilliği döneminde Sinop genelinde AK Parti hukümeti tarafından yapılan yatırımlardan da bahsederek teşekkür mahiyetinde bir veda yazısı yazdı.

Ersoy, Hizmetlerini Sıraladı Ve...
TBMM 24. Dönem Ak Parti Sinop MilletvekiliMehmet Ersoy, dün yapılan genel seçimlerin ardından sosyal paylaşım sitesi üzerinden kaleme aldığı bir değerlendirme-özet yazısında milletvekilliği döneminde Sinop genelinde Ak Parti Hükümeti tarafından yapılan yatırımlardan da bahsederek teşekkür mahiyetinde bir veda yazısı yazdı.

Ersoy "Veda ve Teşekkür" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi...

"VEDA VE TEŞEKKÜR...

Kıymetli Hemşehrilerim,

12 Haziran 2011 seçimleriyle hemşehrilerimin şahsıma yüklediği milletvekilliği görevim 7 Haziran 2015 seçimleriyle sona erdi. Öncelikle bana bu onuru aday göstererek yaşatan Ak Parti’me ve o zamanki Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve seçimlerde yaklaşık 70.000 oyla seçilmemi sağlayan aziz hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yeni seçim sonuçlarının İlimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Dört yıllık görevim süresince Ak Parti Sinop Milletvekili olarak Sinoplular'ın ve halkımızın beklentileri doğrultusunda hizmet odaklı bir siyaset anlayışına öncelik vermeye çalıştım. Kamu kurumlarıyla, teşkilatlarımızla, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışarak ilimizin sorunlarının çözülmesine gayret gösterdim. Sık sık il ve ilçelerimizi ziyaret ederek teşkilatlarımızın hemen bütün toplantılarına ve ilçelerimizin önemli etkinliklerine katıldım. Halkımızın istek ve talepleriyle yakından ilgilenmeye çalıştım. Bu dönemde Sinop ili, nüfusuna göre devlet yatırımlarından en fazla pay alan, İller Bankası’ndan en fazla ödenek aktarılan, Özel İdare’ye Maliye Bakanlığı’ndan en fazla ek ödenek sağlanan, İŞ-KUR projelerinden en fazla faydalanan illerden biri oldu. Hemen her ilçemizin eğitim, sağlık, spor tesisleri ve köy yollarıyla ilgili önemli yatırımları gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden işlerin tamamlanmasının yanında 60’dan fazla yeni yatırım ve projenin programa alınıp hayata geçirilmesinin takipçisi oldum.
Ankara’da da ilimizi en iyi ve güçlü şekilde temsil etmeye, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı olarak ülkemizin her önemli meselesinde söz sahibi olarak gerek Meclis Kürsüsünden gerekse TV Kanallarından sizlerin sesi olmaya gayret gösterdim.
Gerçekleştirilen bütün hizmetler için desteklerini her zaman gördüğüm Başbakanlarımıza, ilgili Bakanlarımıza, Vali ve Kaymakamlarımıza, Ak Parti Teşkilatlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Temsilcilerine, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerine, Muhtarlarımıza ve Sevgili hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.
Şüphesiz yapılanlar yeterli değildir. Sinoplular her hizmetin en güzeline layıktır. Ankara’daki yoğun çalışma temposu, Genel Merkez ve Komisyon görevleri ya da elimde olmayan nedenlerle gerçekleştiremediğim beklentiler, hizmetler ve eksikliklerimiz için affınızı istirham ediyorum.
Bundan sonraki dönemlerde de ilimize yapılan güzel hizmetlerin devamını dileyerek arz-ı veda ediyorum. Allah'a emanet olunuz...Selam, saygı ve dua ile.. "
Paylaşımlarında ilçe ilçe Sinop'a yapılan yatırımlardan bahseden ERSOY, Gerze için yapılan çalışma ve hizmetleri şu şekilde özetledi: GERZE İLÇEMİZE 2011-2015 YILLARINDA YAPILAN KAMU YATIRIMLARI...

• Gerze Meslek Yüksekokulu,
• Gerze İmam Hatip Orta Okulu,
• Gerze Haşim Zehra Tarı İlköğretim Okulu,
• Gerze Doğalgaz İhalesi,
• Gençlik ve Spor Antreman Sahası,
• Gerze Gençlik Merkezi (2015 Yatırım Programında),
• Gerze Özel İdare Şantiyesinin Güçlendirilmesi ve Köy Yolları ve altyapılarına daha fazla hizmet verilebilmesi..
• Gerze Yenikent İçme Suyu Projesi

Yatırım ve hizmetlerinin programa alınması, ödeneklerinin sağlanması, ihalesi ve gerçekleştirilmesi için yoğun gayret gösterdim...
Hayırlı olsun kardeşlerim...

hakan akbaşhakan akbaş