Siyaset
Giriş Tarihi : 21-03-2023 16:16   Güncelleme : 21-03-2023 16:24

Esen, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, Sinop Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

Esen, ziyaretlerini sürdürüyor

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, il merkezi ve ilçelerdeki ziyaretlerine devam ediyor. Sinop Küçük Sanayi Sitesinde bulunan dükkanları ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, sanayi esnafı ve iş insanlarının en çok ihtiyaç duyduğu ara eleman ve çıraklık eğitimi konusuna değindi.

Kendisi de eğitimci olan, uzun yıllar Milli Eğitimin önemli kadrolarında görev yapan ve hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmeyi başarmış olan AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, sanayici ve iş insanlarının en çok yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, AK Parti hükümeti tarafından bu ihtiyacı gidermek ve ülkeyi sanayi toplumu haline getirmek için mesleki ve teknik eğitim alanında devrim niteliğinde düzenlemeler yapıldığını belirtti.

Bu anlamda AK Parti hükümetinin her zaman sanayi esnafının yanında olduğunun altını çizen AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, daha gelişmiş ve daha müreffeh bir Türkiye için 14 Mayıs seçimlerinde sanayi esnafından destek istedi.

Misafirperverliklerinden dolayı sanayi esnafına teşekkür eden Esen, esnaflara hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

AdminAdmin