Siyaset
Giriş Tarihi : 31-12-2022 11:33   Güncelleme : 31-12-2022 16:05

Gençler, ‘Gençlik Buluşmasında’ bir araya geldi

Halk-Lis Gerze İlçe Başkanı Ertan Tiryaki: "Biz Halkçı Liseliler Olarak Fikirlerimizin Önemsenmesini İstiyoruz”

Gençler, ‘Gençlik Buluşmasında’ bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin lise yapılanması olan Halkçı Liseliler (Halk-Lis), Gençlik Buluşmaları ilçemizde de devam ediyor. Gezi olayları ardından liseli gençler tarafından örgütlenmeye başlayıp şuanda da Türkiye’nin 46 ilinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi adı altında örgütlenmiş liseli gençlerden oluşan Halk-Lis (Halkçı Liseliler), ilçemizde de varlığını sürdürüyor.

Gençlik Buluşmaları kapsamında bir araya gelen CHP Gençleri, gençlere karşı olan bakış açısının değiştirilmesi, gençlerin düşüncelerine önem verilmesi, gençlerin sorunlarının dinlenmesi ve çözülmesi noktasında kendilerine kulak verilmesi gerektiğini belirttiler.  

“Biz Halkçı Liseliler Olarak Fikirlerimizin Önemsenmesini İstiyoruz”

Özellikle de fikirsel olarak gençlerin düşüncelerine önem verilmesi, dinlenilmesi ve topluma yararı olduğu düşünülen fikirlerin yöneticiler tarafından hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Halk-Lis Gerze İlçe Başkanı Ertan Tiryaki, kendilerinin eli kalem tutan, laiklik ve Cumhuriyet yolunda hızla ilerleyen, Atatürk’ün ilim ve bilim anlayışını örnek alan kişiler olduklarını kaydetti.

Tiryaki, “Halk-Lis olarak bizlere bu kutlu yolda düşen en önemli görev Atatürk ilke ve inkılaplarını doğru bir şekilde vatandaşlarımıza aktararak onları doğru yola sevk etmektir. Hepinize bu kutlu yolda başarılar diliyorum.

Gençlere karşı olan bakış açısının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de fikirsel olarak gençlerin düşüncelerine önem verilmesi, dinlenilmesi ve topluma yararı olduğu düşünülen fikirlerin yöneticiler tarafından hayata geçirilmesini istiyoruz.

Okul hayatımızda yaşadığımız zorluklar elbette ki var. Biz bu sorunları ailelerimizin de desteğiyle bir şekilde aşıyoruz. Bugün burada bizleri ağırlayan, bizleri tek tek dinleyen ve fikirlerimizi önemseyen CHP Gerze İlçe Genlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Gençlerin taleplerini az çok tahmin edebiliyorum. O yüzden sizlerin fikirlerini çok önemsiyorum. Yapacağınız çalışmalarda yanınızda olduğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Gençler sadece geleceğimizin güvencesi değil, bugünün de ortaklarıdır. Biz, bu bilinçle hareket ediyoruz. Sizlerin yapmış olduğu başarılı çalışmaları gururla takip ediyoruz. Bugün buraya kadar geldiniz. Güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

CHP Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer’ de Halkçı Liseliler ile birlikte güzel projeler yürütmeye devam edeceklerini söyleyerek, “Halkçı Liseliler' in sorunlarıyla sürekli olarak ilgileniyoruz. Buradaki tüm arkadaşlarımızla iletişim halindeyiz. Bir şey gerektiğinde hep beraber yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer toplantının ardından gençlik buluşmasının hayırlı olmasını dileyip kendilerine tam destek sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Sazak, CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, Halk-Lis Gerze İlçe Başkanı Ertan Tiryaki ve örgüt üyeleri katılım sağladı.

Toplantı bitiminde Gençlik Kolları tarafından yeni yıl hediyesi olarak hazırlanan hikâye kitapları ilçe meydanında çocuklara dağıtıldı.

AdminAdmin