Siyaset
Giriş Tarihi : 10-06-2015 00:42   Güncelleme : 10-06-2015 00:18

Gerze ve Dikmen İlçesine Veda Etti

Nazım Maviş, Teşekkür Turlarına Devam Ediyor

Gerze ve Dikmen İlçesine Veda Etti
 AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra çıktığı teşekkür turlarına devam ediyor. İlk olarak Boyabat, Saraydüzü ve Durağan ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarına ve halka teşekkür konuşması yapan Nazım Maviş Pazartesi günü de Gerze, Dikmen ve Sinop merkez ilçe başkanlıkları ile Sinop İl l Başkanlığını ziyaret etti. Nazım Maviş’in bugün ziyaret programında ise Ayancık ve Türkeli var.

Nazım Maviş, teşkilatlarda toplanan partililere ve halka yönelik yaptığı konuşmalarda seçimde çalışan herkese gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor. Maviş konuşmalarında ayrıca Sinopluların hizmetinde olmaya devam edeceğini özellikle belirtiyor.

“Seçim çalışmalarımda çok iyi dostlar kazandım, benim için seçilmekten daha değerli olan şey Sinopluların yüreklerinde bir yer edinebilmektedir. Sinoplular beni bağırlarına bastı, herkesin derdini dinledim. Bu benim için büyük kazançtır” diyen Nazım Maviş’in konuşması ve ziyareti teşkilatlar tarafından takdirle karşılanıyor.

hakan akbaşhakan akbaş