Siyaset
Giriş Tarihi : 29-03-2015 12:16   Güncelleme : 29-03-2015 16:19

Gerze'de Ön Seçimden Mustafa Acun Galip Çıktı

CHP Tarafından 7 Haziran seçimlerinde yarışacak adayların belirlendiği ön seçimde, Gerze'de sandıktan 274 oyla Mustafa Acun 1. çıkarken, Barış Karadeniz ise 211 oyla ikinci oldu.

 Gerze'de Ön Seçimden Mustafa Acun Galip Çıktı

Mustafa Acun, Barış Karadeniz ,Cemalettin Yılmaz, Salim Akbaş ve Erdinç Şimşek'in yarıştığı ön seçimde parti üyeleri destekledikleri aday adayına oy vermek için erken saatlerde Gazi Ortaokuluna geldi. Akşam 17.00'a kadar devam eden seçimlerin Yüksek seçim kurulu üyeleri tarafında yapılan sayımda Mustafa Acun 274 oy ile diğer adayların önüne  geçerek Gerze'de sandıktan 1. çıktı.

Yapılan Seçim'de alınan oy sıralaması ise şöyle:

Mustafa Acun : 274
Barış Karadeniz: 211
Erdinç Şimşek: 42
Saim Akbaş : 42
Cemalettin Yılmaz : 6

Sayımın ardından açıklamada bulunan CHP Gerze ilçe başkanı İlknur Kara, açıklanan sonuçları değerlemdirerek, CHP'nin diğer tüm siyasi partilere demokrasi dersi verdiğini ifade etti. Bundan sonra ki süreçte tüm teşkilat üyelerinin birlik ve beraberlilik içerisinde 7 haziran seçimlerine kenetlendiğini kaydeden Kara, 7 haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını ve CHP'yi tek başına iktidara getirmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.






 

AdminAdmin