Siyaset
Giriş Tarihi : 28-05-2023 21:46   Güncelleme : 31-05-2023 10:53

Gerzeliler Erdoğan'ın zaferini kutladı

Gerze'de seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından vatandaşlar sokaklara döküldü

Gerzeliler Erdoğan'ın zaferini kutladı

Bugün yapılan İkinci Tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Gerze genelindeki oylar belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu'ndan elde edilen verilere göre, Gerze'de Recep Tayyip Erdoğan sandıklardan birinci olarak çıktı.

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından ilçemizde Recep Tayyip Erdoğan’ ı destekleyen vatandaşlar, AK Parti Gerze İlçe Binası önünde kalabalık oluşturarak hem arabalarla hem de yaya olarak davul zurnalarla şehir turu atarak zaferlerini kutladılar.

Gerze'de 23 bin 110 seçmenin 19 bin 789 seçmeni oy kullanırken geçerli oy sayısı 19 bin 449 oldu. Recep Tayyip Erdoğan 12023 oy aldığı belirtilirken Kemal Kılıçdaroğlu’ nun 7426 oy aldığı kaydedildi.

HİÇ KİMSENİN KAYBETMEDİĞİ BİR SEÇİM KAZANDINIZ

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından AK Parti Gerze İlçe Binası önünde bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, “seçim süreci boyunca yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Şunu bilmelisiniz ki hiç kimsenin kaybetmediği bir seçim oldu. Burada sadece AK Partiler kazanmadı. Mazlumun sesi olan Recep Tayyip Erdoğan’ a Gerze’ den selam olsun” diye konuştu.

Kurt yaptığı konuşmanın ardından sözü, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ a bıraktı. Şensoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ı destekleyenlere teşekkür ederek Türkiye Yüzyılı’ nın tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi. Şensoy konuşmasında, ok sevgili Gerzeliler, AK gönüllüler, millet sevdalıları, bugün tüm zaferlerden daha önemli bir zafere milletçe imza attık. Bu seçimin galibi demokrasi ve milli irade olmuştur. Milletimiz üstüne basa basa liderini seçti, tüm dünyaya “benim liderim Recep Tayyip Erdoğan’ dır.” dedi.

Bizler bu seçimin son seçim olmadığını da biliyoruz ve çalışmalarımızla her zaman dik duran adamın yanında aldık ve almaya da devam edeceğiz. Artık Türkiye Yüzyılı başladı. Bu yüzyılı 85 milyon ile kutlayacağız. Hepimiz aynı gemideyiz. Birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğiz.”

ÇOBANLARIN HEPSİ BURADA: BİZ BU ÜLKENİN ÇOBANIYIZ

“Dağdaki çobanla benim oyum bir olur mu diyenler çobanların hepsi burada işte. Biz bu ülkenin çobanıyız, hizmetkârıyız. Muhtar bile olamaz diyenler 85 milyonu yönetiyor, hatta ve hatta dünyaya örnek oluyor. Bizler onun devamlı yanında duracağız. Ben size şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve yönetim kurulu, MHP İlçe Başkanı Muhammet Şentürk ve yönetim kurulunun da katıldığı kutlamalarda davul zurna eşliğinde oynayan partililer daha sonra konvoy oluşturarak şehir turu attı.

AdminAdmin