Siyaset
Giriş Tarihi : 09-12-2015 00:43   Güncelleme : 09-12-2015 13:41

Hemşerimiz Başakşehir İlçe Yönetiminde

6.12.2015 tarihinde gerçekleştirilen kongrede yönetim kuruluna girmeye hak kazanan 22 yaşındaki gurbetçimiz hedefinin siyasette başarılı olarak hem partisine hem de herkese faydalı olmak olduğunu yazdı.

Hemşerimiz Başakşehir İlçe Yönetiminde
 İstanbul doğumluyum, ama ben Dikmen İlçesinin ŞeyhHüseyin köyü nüfusuna kayıtlıyım diyen Deniz Demirel daha önce CHP Başakşehir Gençlik Kollarında görev aldığını, Gençlik akademisinde ki eğitimin ardından, 6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimlerde ise CHP Başakşehir ilçe yönetiminde yer aldığını belirtti.

Sigortacılık dalında üniversite eğitimi alan gurbetteki Hemşerimiz  Yeni ilçe başkanı Özgür Karabat ile ilgili olarak bizlere şunları söyledi…

 Özgür Karabat... İstanbul 3. Bölgenin renkli siyasi simalarından biri Olan ve "Atom Karınca" lakabı ile anılan CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özgür Karabat, 2014 yılında belediye başkan adayı olduğu Başakşehir'i unutmadığını, gönlünden çıkartmadığını ve kendisine güven adayan kitleleri asla yalnız bırakmayacağını ve yerel seçim sürecinde halka ön koşulsuz kardeşlik sözü veren, Başakşehir'in menfaatlerini korumak adına sınırsız emek koyacağını ifade eden ve ''O, hepimizin kardeşi'' sloganıyla imaj devrimi gerçekleştiren  özgür karabat’ın başkanlığını yaptığı blok liste seçimi‚  138 oya karşı 219 oy alarak kazandı.

hakan akbaşhakan akbaş