Hoca, Mümtaz Bir Şahsiyetti

Rahmetli Erbakan'ın Türk Siyasetine Büyük Katkıları Olmuştur

Hoca, Mümtaz Bir Şahsiyetti
03 Mart 2011 Perşembe 00:19

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefat etmesi nedeniyle baş sağlığı mesajı yayınladı.

Başkan YÜKSEK, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Mümtaz bir devlet adamı olarak Türk siyasetine önemli katkılarda bulunan muhterem Necmettin Erbakan’a Cenab-ı Hak’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.” Dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.