Siyaset
Giriş Tarihi : 26-11-2018 15:11   Güncelleme : 26-11-2018 16:03

İl Genel Meclis Aday Adayları Dosyalarını Teslim Ettii

Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylık başvuruları yapılmaya başladı

İl Genel Meclis Aday Adayları Dosyalarını Teslim Ettii

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi olmak isteyen partililer aday adaylıklarını açıklamaya başladı.

Bu kapsamda parti binasında bir araya gelen Parti Temsilcileri ve Aday Adayları başvuru formlarını İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e sundular.

Aday Adaylarına ve gelen misafirlere yönelik hoş geldin konuşması yapan İlçe Başkanı Özdemir, “Ak Parti İl Başkanlığımıza her geçen gün artan başvurular bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

“Ya Gerze’yi alacağız ya Gerze bizi alacak”

“Süreç başladı bu sürecin içerisinde devletimiz, iktidarımız hep yanımızda oldu. Belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi aday adaylarımız dosyalarını teslim etmeye başladılar. Bizler hizmetleri il genel meclis üyeleri üzerinden alıyoruz. İl Genel Meclis Üyelerimiz, köylerimizin bel kemiği. Bugüne kadar hizmet gitmeyen köyümüz kalmadı. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Yollarımız sürekli bakım istiyor. İnşallah ödenekler geldiği sürece bizler daha da çok hizmet getirmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Gerze Belediyesi’ni de Ak Belediyecilikle tanıştırırsak ödeneklerimiz kat kat artacak. Boyabat, Saraydüzü ve Durağan’a daha fazla hizmet gittiği söyleniyor. Oralarda İl Özel İdaresinin yetişemediği yerde belediyeler devreye giriyor. Bizde isterdik ki Gerze Ak Parti Belediyesi olsun. Köylerimiz daha fazla hizmete kavuşsun. Bu yola baş koyduk. Bundan sonraki süreçte Fatih Sultan Mehmet Han’ın ‘Ya İstanbul’u alırım Ya İstanbul beni alır’ dediği gibi bende ‘Ya Gerze’yi alacağız ya Gerze bizi alacak’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Özdemir’in konuşması ardından İl Genel Meclis Üyeliği için dosyasını teslim eden Ahmet Burma kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

“Ustalık Dönemimizdeyiz”

Burma, beş yılın sonucunda tekrar huzurunuzdayım diyerek başladığı konuşmasında; “Bizlerde artık acemilik dönemimizi atlattık artık ustalık dönemimizdeyiz. Hıdırlı’dan Başsökü ve Çağlayan Köyüne kadar bütün köylerimize hizmet sunduk. Beş yıl içinde 163 kilometre asfalt yol yaptık. Göreve geldiğimizde iki kamyon ve bir greyderimiz vardı. Araç parkımıza 6 tane daha araç girişi yaptık. Partimiz ve köy muhtarlarımızla direk teması içinde uyum içinde hizmet verdik. Uyum olmazsa hizmet olmaz. Bundan sonra da görev verilirse aynı şekilde devam edeceğiz. 20 yıldır çözülemeyen ve atıl durumda duran tekel binası sorununu çözdük. Şimdi oraya yeni hükümet binamız yapılacak. Atatürk, 19 Mayıs ve Cumhuriyet Mahallelerimize ilkokul yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Sahilde ki öğretmen evi binasını Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktardık. Yap, işlet, devret modeli ile burayı da faaliyete geçireceğiz. Yeni Orman İşletme Müdürlüğü binasında inşaat çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” diyerek hizmet ve çalışmalarının kısa bir özetini geçen Burma, destek vermek üzere gelen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

"Hiç yorulmadan gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz”

Daha sonra dosya teslimini Ak Parti Gerze Teşkilatı kurucu üyelerinden Ali Rıza Altun, gerçekleştirdi. Geçmişte yedekten il genel meclisi üyeliği yaptığını söyleyen Altın, “Ben bu partinin kuruluşundan bu güne kurucu üye olarak bu partiye hizmet ediyorum. Tekrar il genel meclis üyesi olmak için bugün aday adaylığı dosyamızı başkanımıza teslim ettim. Bu dördüncü müracaatım. Hiç yorulmadan gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak İl Genel Meclis Üyesi aday adaylık dosyasını ilçemiz esnaflarından Fatih Ergün, teslim etti.

“Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık”

Ergün, Ak Parti teşkilatı içinde uzun yıllar hizmette bulunduğunu söyleyerek; “Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık. Dostlarımız layık gördü bizde bu göreve talip olduk. İnşallah 2-0 il genel meclisini alacağız. Liderimiz Tayyip Erdoğan’ın izinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız icraat yapmak. Takdir teşkilatımız ve Gerze halkının. Tüm aday adaylarımız için süreç hayırlı olsun” dedi.

   

Seda ŞengülSeda Şengül