Siyaset
Giriş Tarihi : 03-07-2020 19:35   Güncelleme : 01-09-2020 09:34

İlçe Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir iki buçuk yıldan bu yana yürütmekte olduğu görevini bıraktı

İlçe Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Edinilen bilgiye göre işlerinin yoğunluğu nedeniyle Vahdettin Özdemir’in görevi bıraktığı öğrenildi.

Yıllardır ilçemizde Nuri Dede simitlerinin üretimini yapmakta olan Özdemir, ben bundan sonra işime yoğunlaşacağım. Ben Başkanlığım döneminde Ak Parti’ye davama büyük katkılarım oldu. Ve bunlardan en önemlisi de 31 Mart 2019 seçimlerinde Gerze ilçesinin iktidar Partisiyle tanışmasına vesile olmuşuzdur.

Bu anlamda gerek partili arkadaşlarıma gerekse de tüm halkımıza bize inandıkları ve güvendikleri için şükranı bir borç bilirim.

Ben görevimi yaptım ve bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu görevi bugün itibarı ile 3 Temmuz 2020 tarihi ile bıraktığımı buradan bütün vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum ”dedi

Görev yaptığım günden bu güne desteklerini hiç esirgemeyen il başkanlarımız Ali Çöpcü, Uğur Giresun, Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş, İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy ve İlçemizde partinin ilçe başkanlığını yürütmüş olan arkadaşlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, sandık başkanları ve müşahit üyelerimize ayrıca teşekkür ederim.

Bundan sonra ki çalışmalarında da Belediye Başkanımız Cevat Şensoy’a, Başkan Yardımcımız Fatih Öz’e, Meclis üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

AdminAdmin