İş İnsanı Hüseyin Yüksek, AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı oldu

İş İnsanı Hüseyin Yüksek, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Partiden 28. dönem milletvekili adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı

İş İnsanı Hüseyin Yüksek, AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı oldu
16 Mart 2023 Perşembe 17:22

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlanırken partilerde milletvekili aday adayı başvurularını almaya devam ediyor.

İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ te 14 Mayısta gerçekleştirilen olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Sinop’ta Adalet ve Kalkınma Partisine (AK Parti) giderek milletvekilliği başvurusunda bulundu.

Başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “Bugün resmi olarak AK Parti İl Başkanlığına 28. Dönem aday adayı olarak müracaatımızı yaptık. Ülkemize, Sinop’ umuza ve tüm ilçelerimize hayırlı olmasını hem niyaz hem temenni ediyorum. Bilindiği üzere biz milletimize hizmet yolunda her daim siyasi makamların haricinde diğer sivil toplum kuruluşları ve vatandaşımızın içinde olmak suretiyle Sinop’ ta bize ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösterdik ve çaba harcadık ama tabi vatandaşlarımızdan ve kıymetli henşehrilerimizinde talebi ve teveccühü üzerine de milletvekilliği aday adaylığına müracaatımızı yaptık.

MEVLA’M BENİ HEMŞEHRİLERİME MAHCUP ETMESİN

Ben her zaman şunu söyledim hayırlı olacaksa insanların beddualarına değil, dualarına ev sahipliği yapacaksak Mevla’m bize makam ve mevkileri nasip etsin dedik. Bu duygu ve düşüncelerim hala da devam etmektedir. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği durum ve Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadele ve bugün Ankara’ da genel merkezimizde Cumhurbaşkanımızla beraber ülkemizin, milletimizin daha güçlü olması için mücadele eden genel başkan vekillerimize ve genel başkan yardımcılarımızın yaptığı tüm çalışmalara da bu anlamda şahit olmuş bir kardeşinizim. Bir nebze de olsa hem Sinop’ umuzun hem ülkemizin derdine derman olabilme milletimizin taleplerine cevap verebilme arzusu ve istediği ile bugün Bismillahirrahmanirrahim dedik, milletimizin duaları ve destekleriyle bu yola çıktık. İfade ettiğim gibi Mevlam milletimize, hemşehrilerimize beni mahcup etmesin.

Milletvekili aday adayıyız ancak aday olmadığımız durumda da ben 14 Mayıs için hem Sayın Cumhurbaşkanımız için hem de listeye giren diğer arkadaşlarımızın özellikle Sinop ilimizde 2 milletvekilimizi çıkarmak için hem maddi hem manevi mücadeleme devam edeceğim. Ben menfi çizgide şahsi duygular için hareket eden bir kardeşiniz değilim çünkü burada önemli olan milletimizin bekası, devletimizin selameti.

YSK’ nin Sinop milletvekillerini açıkladığı gün ismimin listede olmaması durumunda da ben 14 Mayıs akşamına kadar gece gündüz demeden maddi manevi katkılarımı sağlamak suretiyle çalışmaya bugün ki duygularımla, azmimle devam edeceğim. Önemli olan bizlerin bir makama gelmesi değil önemli olan 85 milyonun ve Sinop ilinin bir yerlere gelmesi, halkımızın ve vatandaşlarımızın hemşehrilerimizin taleplerine cevap verebilme düşüncesi.

14 Mayıs tarihi akşamına kadar sayın cumhurbaşkanımızı yalnız bırakma lüksüne sahip değiliz. Hepimiz çocuğu var, şahsımızın geleceğini tesis etmek adına nihayetinde çocuklarımızın geleceğini tesis etmek adına bir mücadele sergileyeceğiz. Şunu biliyoruz devletimizin nadide kurumlarında görev yapan bürokratlarımızın hatta birçoğunun Allah göstermesin iktidarın değişmesi ve karşı grubun 14 Mayısta seçimi alması durumunda bu memlekete dünya kadar hizmet etmiş olan bürokratlarımızın başına neler geleceğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir sevgi seliyle duygularını ifade eden vatandaşlarımızın başına ne geleceğini biliyoruz. Korku bizden uzak olacak, biz adımlarımızı cesur, kararlarımızı net bir şekilde ifade edeceğiz, etmemiz gerekiyor çünkü mevzu bahis ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasıdır” diye konuştu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerzeliyiz - 2 hafta önce
Talihsiz açıklama olmuş.millet ittifakının şayet dediğiniz gibi olursa yapacakları sizi neden bu kadar rahatsız etti.ayrıca neden asıl memleketimiz toprağımız olan dikmeni kaderine terkettiniz
Avatar
Hsn - 2 hafta önce
Hayırlı olsun Hüseyin bey...o basın açıklanasındaki görüşlerinize katılmıyoruz.o milletin dediginiz külliye yada sarayın vatandaşının yanından geçme şansı bile yok talihsiz bir açıklama olmuş
Avatar
Dikmen57 - 2 hafta önce
Sayın yüksek keşke birazda toprağınız olan dikmene sahip çıksaydınız mâlum dikmen olduğu gibi gerzede....daha milliyetçi olurdu.
Avatar
Umut Pak - 2 hafta önce
Başkanım çıktığınız bu kutlu yolda Allah karşınıza herdaim yürekli samimi yol arkadaşları nasip etsin Allah utandırmasın Hüseyin yüksek gerekeni gerektiği gibi yapar ????????????????
Avatar
mehmet durmaz - 2 hafta önce
Gerzeli iş adamı Hüseyin Yüksek in Millet vekili aday adayı olmasına sevindim çünkü sağı solu düşünmez lazı kürdü çerkezin arasında ayırım yapmaz herkese eşit davranır ve yardımcı olur ve çok girişimci bir yapıya sahiptir şahsen çok sevindim Allah yolunu açık etsin