Siyaset
Giriş Tarihi : 19-02-2020 23:01

İşçi ve emekçiye Şensoy’dan Büyük Jest

Toplu İş Sözleşmeleri kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu Karabacak Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile bir araya geldi.

İşçi ve emekçiye Şensoy’dan Büyük  Jest

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu Karabacak Gerze Belediyesinde Başkan Şensoy, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İş Yeri Temsilcileri Özcan Kalafat ve Soner Tokur, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ergün ve Belediye Çevre Mühendisi Uğur Çetin bir araya gelerek işçilerin yüzünü güldürecek kararı açıkladılar

Gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Belediye Başkanına teşekkür eden DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu Karabacak, imzalanan sözleşmenin her iki taraf için hayırlara vesile olması diledi.

İmza esnasında görüşlerini dile getiren Şensoy ise “Gerze’mizi taşıyacağımız hedefler noktasında İşçi kardeşlerimiz baş aktör konumundalar. Gerze’miz için gece gündüz demeden birlikte mücadele verip, birlikte üretiyoruz. Bugün de Toplu İş Sözleşmesi kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK ve iş yeri temsilcilerimizle bir araya gelerek işçi ve emekçinin yanında tutum sergilediğimizi belirttik.B u hususta karşılıklı yapılan görüşmelerde işçi kardeşlerimizin de memnuniyetini göz önünde bulundurarak ortak mütabakata vardık ve iki yıllık sözleşmemizi imzaladık. İmzaladığımız sözleşmenin en başta işçi ve emekçi arkadaşlarıma, daha sonra ise Gerze Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş