Siyaset
Giriş Tarihi : 25-10-2022 13:05   Güncelleme : 25-10-2022 13:28

İYİ Parti 5 yaşında

İlçemizde İYİ Partinin 5. kuruluş yıl dönümü nedeniyle çelenk sunumu gerçekleşti

İYİ Parti 5 yaşında

25 Ekim 2017 yılında kurulan İYİ Parti 5. yaşını kutladı. İYİ Parti Gerze İlçe Teşkilatı parti kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilçemiz Hükümet Konağı önünde kutlama töreni düzenledi. Tören, İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Büstüne çelenk bırakılması, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İYİ Parti Gerze İlçe Teşkilat Başkanı Yavuz Yiğit’ in konuşmaları ile devam etti.

TÜRKİYE’ Yİ İYİLİKLE DÜZE ÇIKARACAĞIZ

Başkan Yiğit, “5 yıl önce tamda bugün çıkmış olduğumuz yolda emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalması için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

5. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hepimizin bildiği üzere Ankara’ da coşku ile kutlanacaktı. Fakat Amasra’ da gerçekleşen facia sonucu yüreğimize düşen 41 maden şehidimize saygı nedeniyle iptal edilmiştir.

YOLUMUZA ENGELLER ÇIKARDILAR, AŞTIK

Bugün burada yönetimimizi temsilen oluşturduğumuz heyet ile atamızın huzuruna çıkmış bulunmaktayız.

Dava arkadaşlarım;  iyilik hareketimizi, 5 yıl önce, 25 Ekim’ de, nice zorluklara göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştık. Duvarlar ördüler, yıkıp geçtik. ‘Yapamazsınız, 2 güne dağılırsınız’ dediler ama bizler inandık. Şükürler olsun, Yüce Allah, iyi niyetlerimizi geri çevirmedi. Bu aziz millet bizleri sevdi, bağrına bastı. ‘Burada bir ışık var’ dedi. ‘Burada yanlış giden şeylere dur diyenler var’ dedi.

Memleketimizin 4 bir yanında millet bizi çağırıyor. Bizde milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Onları asla mahcup etmeyeceğiz, Türkiye’ yi iyilikle düze çıkaracağız” diye konuştu.  

AdminAdmin