Siyaset
Giriş Tarihi : 23-10-2019 17:27   Güncelleme : 24-10-2019 10:22

İyi Parti Gerze İlçe Teşkilatı Genel Merkezde

İyi Parti Sinop İl Başkanlığı organizatörlüğünde, Sinop ilçeleri genel merkezde düzenlenen grup toplantısına katıldı.

İyi Parti Gerze İlçe Teşkilatı Genel Merkezde

Genel Başkan Meral Akşener’in başkanlığında düzenlenen İyi Parti Grup toplantısına Sinop il ve ilçe teşkilatları da katılım gösterdi.

Toplantının ana gündem konusu sınır ötesinde gerçekleşen Barış Pınarı Harekatı, harekat sonrasında yapılan anlaşma ve iktidarın izlediği yol haritası olduğu belirtildi.

Ayrıca genel merkez tarafından Türkiye genelindeki başlatılan üye sayısını arttırmaya yönelik düzenlenen bu organizasyona Sinop İl Başkanlığı himayesinde tüm ilçeler katıldı.

Gerze teşkilatından Gerze İlçe Başkanı İbrahim Arat, Parti Sözcüsü, Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit, İyi Parti Gerze İlçe Teşkilatı ve parti üyeleri katılarak toplantı sonrası Akşener’le bir süre görüşme gerçekleştirdiler.

Grup Toplantısından sonra genel merkeze giderek, parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ümit Dikbayır ve teşkilatlardan sorumlu Koray Aydın’la birlikte ayrı bir toplantı düzenlendi. Parti içinde ve dışında üye sayısını arttırmak, atılacak adımlar ve bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiği üzerine istişarelerde bulundular.

AdminAdmin