Siyaset
Giriş Tarihi : 17-05-2022 13:37   Güncelleme : 17-05-2022 17:47

Karadeniz; ''Gençlerimizin Geleceğini Kurtaralım''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz Sinop'ta özellikle geç nüfusta yaşanan işsizliği dile getirdi

Karadeniz; ''Gençlerimizin Geleceğini Kurtaralım''

Karadeniz, ''Siyaseti bir kenara bırakalım, gençlerimizin geleceğini kurtaralım'' dedi.

CHP Milletvekili Barış Karadeniz yaptığı yazılı açıklamada Sinop'un işsizlik sorununa değindi. Karadeniz açıklamasında, ''zor zamanlardan geçiyoruz, geçim şartları her geçen gün daha da güçleşiyor. İnsanlar evlerine ekmek götürmekte, faturalarını ödemekte zorluk çekiyor. İstikrarsız piyasa ve artan girdi maliyetleri nedeniyle işletmeler küçülmeye gidiyor, işçi çıkarmak zorunda kalıyor. İşsizliğin en çok yaşandığı kentimizde durum çok daha kötüye gidiyor.

Sinop'ta hayatlarını idame ettiren gençlerimiz gelecek kaygısı yaşıyor. Yarınımız gençlerimiz gelecekten umutsuz, gençlerimiz mutlu değil. Gelin siyaseti bir kenara bırakalım gençlerimize umut olacak, kentimizi kalkındıracak projeler üretelim. Sinop için, gençlerimiz için birlikte çalışalım. Yatırımcıyı Sinop'a çekecek çalışmalar yürütelim.  Yarınımızın güvencesi gençlerimize aydınlık ve umut dolu bir gelecek yaratalım'' cümlelerine yer verdi.  

AdminAdmin