Siyaset
Giriş Tarihi : 20-08-2015 09:47   Güncelleme : 20-08-2015 05:24

Karadeniz, “Halk Gereken Yanıtı Verecektir“

CHP Gerze İlçe Teşkilatı ve CHP Sinop Milletvekili ilçemiz esnafını ziyaret etti.

Karadeniz, “Halk Gereken Yanıtı Verecektir“
 İlçe Teşkilat Başkanı İlknur Kara başkanlığında yapılan esnaf ziyaretlerine Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, belediye meclis üyeleri  ve çok sayıda partili katıldı.

Bu kapsamda Gerzeninsesi Gazetesini de ziyaret eden Sinop Milletvekili Barış Karadeniz gazetemiz aracılığıyla ziyaret amaçlarını ve gündeme dair sorularımızı yanıtladı.

Karadeniz, “ Seçimlerden önce esnafımızı gezmiştik. Seçimden sonra da esnafımıza teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Halk arasında şöyle bir kanı vardır “Siyasetçiler seçimden önce gelir, seçimden sonra gelmez” derler ama biz öyle değiliz.  

Gerzeninsesi: Ülkemiz son dönemlerde önemli gelişmeler (Koolisyon, erken seçim kararı) yaşadı. Bu konularda neler söylemek istersiniz?

Karadeniz: 7 Haziran Seçimleri hiçbir partiye tek başına yönetim hakkı vermedi. Yıllar sonra partiler koalisyona kapı aralamak zorunda kaldılar. Seçmeninin koalisyon istemesine rağmen önümüzde bir erken seçim gözüküyor. Biz koalisyon olması için, milli iradenin tecelli etmesi için her türlü mücadeleyi yaptık. Bir erken seçim olduğu takdirde seçmenler bununla ilgili gereken cevabı zaten verecektir.  CHP olarak biz her zaman, her şekilde seçime hazırız. Bizim gerek teşkilatlarımızla, gerek vatandaşlarımızla aramızda hiçbir sorunumuz yok. Onlarla olan ilişkilerimizde sevgi saygı son safhada” dedi.

Sinop Milletvekili Barış Karadeniz son olarak vatandaşlarımıza “Halkımızın sorunları olduğu takdirde 7-24 telefonum herkese açık, çünkü Sinop bunun için bizi seçti. Biz her zaman vatandaşımızın hizmetindeyiz.

hakan akbaşhakan akbaş