Siyaset
Giriş Tarihi : 07-09-2022 15:51   Güncelleme : 07-09-2022 16:00

Karadeniz, “İnsanların canını daha ne kadar tehlikeye atacaksınız?”

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Genel Başkan Başdanışmanı Barış Karadeniz Sinop-Samsun yolu üzerinde yaşanan heyelan sonrası daralan yol hakkında konuştu

Karadeniz, “İnsanların canını daha ne kadar tehlikeye atacaksınız?”

Karadeniz yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Geçtiğimiz kış Demirciköyü ve Yaykıl mevkilerinde heyelan yaşandı ve yol kenarındaki taşıyıcı betonlar yıkılmıştı. 

Geçici önlem amaçlı bu alanlarda yol tek şeride düşürüldü fakat üzerinden bunca zaman geçmesine rağmen bu alanlarda en ufak bir çalışma yapılmadı. İl dışından gelen ziyaretçilerimiz yoldaki daralmayı bilmiyor, gece saatlerinde zaten karanlık olan bu güzergah sürücülerimiz için tehlike saçıyor.

Yaz ayında yaşadığımız trafik yoğunluğunu göz önüne aldığımızda buralarda ölümcül kazalar yaşamamamız en önemli tesellimiz.

Kamuoyu adına ilgililere soruyorum bu alanlarda ne zaman çalışma yapılacak? İnsanların canını daha ne kadar tehlikeye atacaksınız? Burada bir canı kaybetsek vebalini kim ödeyebilir? Bir an evvel gerekli çalışmanın yapılması ve yolun önceki haline döndürülmesi gerekmektedir. Vatandaşın canından daha değerli bir şey olamaz” cümlelerini kullandı.     

AdminAdmin