Siyaset
Giriş Tarihi : 16-04-2023 14:09   Güncelleme : 16-04-2023 15:50

'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' Gerze Sokaklarında

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gerze' de saha çalışmalarına start verdi

'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' Gerze Sokaklarında

Türkiye'nin dört bir yanında yurttaşlarla bir araya gelerek seçim hazırlıklarını sürdüren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine yönelik çalışmalarına Gerze' de de başladı.

Millet İttifakı Partileri ile birlikte çalışan bir oluşum olan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunun amacı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçmek için çalışıyor.

HERHANGİ BİR PARTİYE ÜYE OLMAK GEREKMİYOR


İttifak partilerinin işlerini kolaylaştırmak, İl, İlçe Örgütlerine destek olup onların milletvekilleri seçimleri için yapacakları çalışmalarda ellerini rahatlatmak için çalıştıkları kaydedilen  Kılıçdaroğlu Gönüllülerinden biri olmak için  herhangi bir partiye üye olmak gerekmediği gibi herhangi bir partinin üyesi olmanın da gönüllü olmaya engel olmadığı belirtildi.


Kılıçdaroğlu gönüllülerinin çalışmaları Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesiyle birlikte   İttifak Partilerinin İl Örgütlerinin ziyaret edilmesi, konuya ilişkin bilgilendirilmeleri ve desteklerinin alınması ile başladığı, daha sonra ilçelerde toplantılar yapılarak İlçe temsilciliklerinin oluşturulduğu öğrenildi.

Dağıtılan broşürlerin içeriklerinin Mutabakat Metninde yer alan çalışma programı ve vaatlere uygun olarak hazırlandığını kaydeden CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüsü Serdar Dinçer, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Cumhuriyeti 'nin 13. Cumhurbaşkanı olmasını isteyen herkesi Kılıçdaroğlu Gönüllüleri grubumuza katılmaya, katkı vermeye davet ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin