Siyaset
Giriş Tarihi : 12-02-2016 09:28   Güncelleme : 12-02-2016 09:21

Kocareis Gündemi Değerlendirdi

MHP İlçe Başkanı Cemal Yıldız Gündemi Değerlendirdi

Kocareis Gündemi Değerlendirdi
 Gerze MHP İlçe Başkanı Cemal Yıldız Gerzeninsesi haber sitemize gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Yıldız değerlendirmesinde : " Son günlerde bölücü terör örgütü PKK ile yapılan mücadelelerde şehit sayısı arttı, bir sürü ocak evlat acısıyla, baba acısıyla yandı tutuştu.

Vatanın bekası ve bütünlüğü için, imani değerler için geçmişten bugüne mücadeleden çekinmeyen Türk Askerine ve Polisine bugünde millet olarak dualarımızla güç ve nefes olmaya çalışıyoruz. Bölücü terör örgütüne kahır ve bela diliyoruz. Allah çok büyük. Türkiye Cumhuriyeti Devleti köklü temeller üzerine kurulmuştur, Terör ve şer odakları ne kadar hain emeller peşinde koşarsa koşsun Türk Milleti, Güvenlik Güçlerimiz, gerekli dersi verecektir.

Oldukça kötü bir dönemden geçiyoruz, Suriye, Irak kan gölü, IŞID Terör örgütü sınırlarımız dışında soydaşlarımızı, masum insanlar hedef alıyor, Suriye'de ateşe ve savaşa dayanamayan yüz binlerce insan ülkemiz sınırlarına dayanmış durumda. Milli ve manevi değerlerimizi gözeterek, ülke bütünlüğünü ön planda tutarak bir dış siyaset izlenmeli, etrafımız ateş çemberi, Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını biliyor ve görüyoruz, şer odaklarının arkasındaki güçlere de dikkat edilmesi gerekiyor, hiç Avrupa'dan ve ABD'den bir hayır görmedik. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve Türk Milletine sabırlar diliyorum.
 
hakan akbaşhakan akbaş