Siyaset
Giriş Tarihi : 03-02-2021 13:34   Güncelleme : 04-02-2021 09:49

Kurt, “Derdiniz, Derdimizdir”

Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, teşkilat mensupları ile birlikte köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyor

Kurt, “Derdiniz, Derdimizdir”

Başkan Kurt, “partimize hizmet eden tüm teşkilat üyelerimiz ile birlikte köy köy gezerek köylü vatandaşların dertlerini dinliyoruz, elimizden geldiğinde destek olup çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Geçen hafta, Hacıselli, Yenikent ve Akkıraç köylerimizi ziyaret ettik, muhtarlarımızla görüştük. Dün akşam da Hızarçayı ve Çakallı köylerini ziyaret ettik, yöre halkını dinledik, muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk.

Bugünde Yamacık köyümüzdeyiz. Köyde yapılan çalışmaları inceledik, köylümüzün dertlerini dinledik, çözüm üretme noktasında kafa kafaya verip istişarelerde bulunduk.

Köy ziyaretlerimiz durmaksızın devam edecek. Tek işimiz sizlere daha iyi hizmet verebilmek; derdiniz derdimizdir. Bu yolda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurt’a köy ziyaretlerinde, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, Gerze Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Sağır eşlik etti.

AdminAdmin