Siyaset
Giriş Tarihi : 07-12-2017 10:20   Güncelleme : 07-12-2017 10:24

Lala köyünde genel kurul heyecanı

Lala Köyü Kültür Turizm Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurul seçimlerinde mevcut Başkan Ali Baş, yeniden göreve seçildi.

Lala köyünde genel kurul heyecanı

Yaklaşık 6 ay önce kurulan Lala Köyü Kültür Turizm Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.  Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz üstlenirken genel kurul sekreterliğini ise CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan yaptı. 

Mevcut Başkan Ali Baş’ın tek liste halinde girdiği genel kurul seçimlerinde 84 üyesi bulunan Lala Köyü Kültür Turizm Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 43’ü oy kullandı.  Seçimler sonunda oyların tamamını alan Ali Baş, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurulda bir konuşma yapan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Başkanlık görevine seçilen Ali Baş ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Karadeniz; “Bugün gerçekleştirdiğimiz genel kurulun derneğimize ve köyümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız.  Ne zaman isterseniz, her sıkıntınızda elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Ben bir kez daha Ali Baş başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerinde çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah hayırlı işler yapmayı nasip eylesin” dedi. 

Ali Baş başkanlığında oluşturulan Lala Köyü Kültür Turizm Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan yardımcısı Arslan Ekici, yönetim kurulu üyeleri Şahin Köstek, Kadir Karagülle, Niyazi Bayrak, Hasan Kart ve İbrahim Ercan. 

Kaynak Vitrin Haber

Seda ŞengülSeda Şengül