Siyaset
Giriş Tarihi : 22-02-2015 16:19   Güncelleme : 22-02-2015 16:16

Maviş, Beklenti Gözeterek Siyaset Yapmadım

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Aday Adayı Nazım Maviş Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret etti.

Maviş, Beklenti Gözeterek Siyaset Yapmadım
 Gerçekleşen ziyarette Nazım Maviş'i Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve teşkilat mensupları ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Sinop açısından büyük bir önem arz ettiğini ve adaylık ipini kim göğüslerse göğüslesin, sonuç olarak Ak Partinin kazanacağından hiç bir şüphelerinin olmadığını kaydetti.

Milletvekili aday adayı Nazım Maviş ise konuşmasına Gerze Teşkilatına gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan  dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gerze'de ciddi oranda oy kazanımının olduğunu ifade eden Maviş, teşkilat üyelerini ve İlçe Başkanı İzzet Karaman'ı gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik etti.

Ak Parti Sessiz Devrim Yaptı!

Ak Partinin 13 yılık iktidarı süresince sessiz devrim yaptığını kaydeden Nazım Maviş; "Eski Türkiye’yi hatırlayalım. 90’lı yıllara gittiğimizde gördüğümüz tablo çok açık ve ürkütücü bir tablodur. Türkiye’de faili meçhul cinayetler yaşanmıştır, Türkiye’de işkenceler yaşanmıştır, Türkiye’de yasaklar yaşanmıştır, Türkiye’de ekonomik iflaslar yaşanmıştır, gece zengin yatanlar bu ülkede sabaha fakir olarak kalkmışlardır, gece huzurla yatanlar sabaha bütün varlıklarını yetirerek huzurunu da kaybetmiş olarak kalkmışlardır. Şimdi o günlerden nereye geldik, o günlerden geldiğimiz yere bakalım. Bugün bu ülkede kim neye inanıyorsa inandığı gibi yaşayacağı bir özgürlük ortamına kavuştu. Kim nasıl düşünüyorsa düşündüğünü özgürce ifade edebileceği bir hürriyet ortamına kavuştu. Ekonomik iflasların yerini 10 bin dolar kişi başı milli gelir aldı. AK Parti’nin hedeflediği yeni Türkiye, bütün bireylerinin mutlu olduğu, bütün bireylerinin müreffeh olduğu, kişi başına milli gelirin 25 bin dolarları aştığı ve dünyanın 10 büyük güçlü ekonomisinden biri haline gelmiş bir Türkiye’dir; buda AK Partinin 13 yıl boyunca sessiz bir devrim yaptığının göstergesidir." şeklinde konuştu.




2002'den buyana Milletin Değerlerini Temsil Ettik

AK Parti'nin kuruluş sürecinden bugüne milletle beraber olduğunu belirten Maviş, Ak Parti milletin temsilini üstlenmiş bir siyasi geleneği temsil etmektedir. Menderes’den bu yana, rahmetli Özal’dan bu yana milletin yanında olmuş, milletin değerlerini savunmuş, milletin değerlerini iktidara taşımanın mücadelesini vermiş bir partidir. Milletin AK Parti’ye olan teveccühü 2002’den bu yana aslında AK Parti’nin millettin değerlerini temsil ettiğinin göstergesidir" dedi.

Tayyip Erdoğan'ın 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, hiç kimsenin belediye başkanı olacağına ihtimal vermediğini hatırlatan Nazım Maviş, "Ancak o zaman Tayyip Erdoğan, varoşlardan, yoksullardan, ötelenmişlerden, bir şekilde horlanmışlardan güç alarak ve onların temsilciliğini, onların sözcülüğünü üstlenerek o günkü sloganıyla kimsesizlerin kimsesi olarak aslında bütün siyasal başarışını elde etmiştir. O açıdan bakıldığında, AK Parti bütünüyle milletin sözcülüğünü üstlenmiş ve gücünü hep milletten almıştır" ifadelerine yer verdi.


Siyaseti Hiç Bir Zaman Beklenti Gözeterek Yapmadım

Maviş konuşmasında yapılan bu sessiz devrime yönelik komploların kurulduğunu, balyoz darbe planlarının, 17 aralık darbesinin ve gezi olaylarının bu hükümeti yıkmaya yönelik olduğunu ve buna en güzel cevabın yine millet tarafından verildiğini dile getirdi.

Siyaseti hiç bir zaman bir beklenti gözeterek yapmadığını söyleyen Maviş, "yıllar boyunca siyaseti bir hizmet aracı olarak bir mücadele yolu olarak sürdürdüm ve bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğim, Adaylığa hangi arkadaşım seçilirse seçilsin omuz omuza 7 hazirana kadar kapı kapı köy köy gezmeye hazırım" dedi.

Yeni Türkiye inşası için en az 400 milletvekilinin parlamentoya sokulması gerektiğini kaydeden Maviş, "Sinop'tan da en az 2 milletvekili çıkarmak için var gücümüzle mücadele etmeliyiz. Alpaslanların, Sultan Fatihlerin ve Çanakkale'de şehit düşen ecdadımızın emanetini en iyi noktaya taşımak ve milletin verdiği vekaleti en iyi şekilde değerlendirmek için 7 hazirana kadar koşturmalıyız. Çünkü bizler halkın duasına, hakkın rızasına talip olan bir hareketin mensubuyuz" dedi.

 

AdminAdmin