Siyaset
Giriş Tarihi : 12-05-2023 19:55   Güncelleme : 12-05-2023 20:10

Maviş: “Cumhurbaşkanımızın tüm Gerzelilere selamı var”

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, Gerze’ de partililerle bir araya geldi

Maviş: “Cumhurbaşkanımızın tüm Gerzelilere selamı var”

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, Gerze’ de AK Parti seçim bürosunda partililerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın Gerzelilere selamı olduğunu belirterek, “Nazım biz sana güveniyoruz, Seyit Ali Çetin’ i de alıp getireceksin’ dediğini kaydetti.

Burada partililere seslenen Maviş, “Gerze’miz 14 Mayıs akşamının heyecanını şimdiden yaşamaya başlamış. Hiç endişe etmeyin, kasetle gelen kasetle Cumhurbaşkanı olmaya çalışıyorlar ama bu milletin evlatları hileyle, tuzakla, kumpasla, ayak oyunlarıyla bir yerlere gelmek isteyenlere fırsat vermeyecek.

BU MİLLETİN VİCDANINA İNANIYORUZ

“Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bize ‘yahu eli kanlı teröristleri, dağdaki terör baronlarını, Amerika’ daki Biden’ ı, Avrupa başkentlerinde Türkiye’ nin kaybetmesini bekleyen Türkiye düşmanlarını mı sevindireceğiz?’

Allah’ ın izniyle 14 Mayıs akşamı Türkiye kazanacak, Türkiye’ nin dostları, bu millet kazanacak.”

14 MAYIS AKŞAMI EMEĞİMİZİN HASADINI ALACAĞIZ

“Biz gerekeni yaptık, gece gündüz sahada üzerimize düşeni yaptık. Milletimizle gerek televizyon ekranlarında gerek sahada yaptığımız çalışmalarla aylar boyunca memleketin meselelerini görmüş, duymuş olduk. Zaten milletimiz kararını milletten yana olanlarla vermişti, şimdi inşallah 14 Mayıs akşamı da bunun hasadını alacağız.”

TÜRKİYE ARTIK KABUĞUNU KIRDI

“2 gün önce TOGG, Gerze’ mize geldi, ani karar verdik. İl Başkanım ve arkadaşlarıma dedim ki ‘yahu Gerze şurası, hadi atlayalım Gerze’ ye gidelim. Gerze Hükümet Meydanına bir girdik ki adeta Hükümet Meydanı bir miting alanına dönmüş. Sizin oradaki coşkunuz, heyecanınız sadece bir araba için duyulan bir heyecan değil, bu heyecan neyin heyecanı biliyor musunuz? O heyecan Türkiye artık kabuğunu kırdı, onun heyecanı. O heyecan Türkiye’ nin yolunu artık kesemiyorsunuz heyecanı.”

İHA’ LARI, SİHA’ LARI ÜRETEN TÜRKİYE’ Yİ İSTEMİYORLAR

“Gelişen, kalkınan, kendi ayakları üzerinde duran Türkiye’ yi istemiyorlar. Bizde Elhamdülillah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sadece Allah’ ın ve milletin huzurunda eğildik. Biz dünya’ nın egemenleri karşısında eğilmedik. Türkiye’ ye ayar vermeye kalkanlara, talimat vererek Türkiye’ yi hizaya çekmeye kalkanlara Sayın Cumhurbaşkanımız dimdik durarak cevap verdi. Onlar eskiden olduğu gibi otur dediklerinde oturan kalk dediklerinde kalkan bir Türkiye istiyorlar. Artık o devirler geçti, millet uyandı. Recep Tayyip Erdoğan’ ı kimseye yem etmeyeceğiz.”

DEDİKODULARA ALDIRIŞ ETMEYİN, SANAYİ ESNAFIMIZ ÇOK İYİ

“Seçim sürecinde Gerze’ ye kaç kere geldiğimizi unuttum. Bugün Sanayi Sitemizi gezdik, sanayi 10 numara, sanayi esnafımız çok iyi. Dedikodulara aldırış etmeyin. Kucaklaştık, ‘korkmayın vekilim, arkanızdayız vekilim, durmak yok yola devam vekilim’ diyorlar, biz sanayi de bu güzelliği gördük. Arkasından tekstil atölyelerimizi ve fabrikalarımızı, Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerimizi ziyaret ettik ve finali de burada seçim büromuzda sizlerle birlikte yapıyoruz.”

Geçen hafta Cuma günü Gerze’ ye gelirken Sinop’ tan 1. Tüneli çıkmak üzereyken Sayın Cumhurbaşkanımız aradı. Gerze’ ye geldiğimizi söyledim. O gün selamını ulaştıramadıklarım varsa şimdi söylüyorum, Sayın Cumhurbaşkanımız bütün Gerzelilere selam gönderdi, hepinize selamları var.

Ama bir şey daha dedi. ‘Nazım biz sana güveniyoruz, 3. Dönem milletvekili adayı yaptık, Seyit Ali Çetin’ i de alıp getireceksin’ dedi.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AdminAdmin