Siyaset
Giriş Tarihi : 11-03-2016 22:19   Güncelleme : 12-03-2016 01:16

Maviş Özer ve İstanbullu İle Buluştu

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Dikmen ziyaretleri kapsamında Dikmen Kaymakamı Soner Özer ve Belediye Başkanı Saim İstanbullu ile görüştü

Maviş Özer ve İstanbullu İle Buluştu
Parti ziyareti sonrası Dikmen’de bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Maviş, oradan Dikmen belediyesine geçerek Belediye başkanı Saim İstanbullu ile görüştü. Dikmen’in yapısı ve çalışmaları hakkında Maviş’e bilgiler veren Başkan İstanbullu, ziyaretinden dolayı milletvekili Maviş’e teşekkür etti. Dikmen'e yatırımların önünün açılacağı müjdesini veren Maviş, Dikmen'in her şeyin en iyisini hak ettiğini kaydetti. Dikmen'i seviyoruz diyen Maviş, bu bağlamda Dikmen'in yanında olacaklarını ifade etti. Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yıldırım Dikmen ilçesine bağlı köylerin alt yapı ve kanalizasyon ağının hiç yok denecek kadar az olduğunu, geçmişte yaşanan sel felaketinin ardından birçok köprünün henüz yapılamadığını dile getirerek bu konuda gerekenin yapılması noktasında Maviş'i bilgilendirdi.

ş

Ziyerette Dikmen belediye başkanı Saim İstanbullu’ya çalışmalarında başarılar dileyen Maviş, ziyaretine Dikmen Kaymakamlığıyla devam etti.

Burada Dikmen Kaymakamı Soner Özer ile bir araya gelen Maviş, Özer’den bilgiler alarak, çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti dile getiren Dikmen Kaymakamı Soner Özer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Maviş’e teşekkür etti. Biz süre sohbet eden Maviş ve Özer, Dikmen’in sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Maviş, Sinop'un 5100 Km yol ağı bulunduğunu bu yol ağının % 24'ünün asfaltlo olduğunu, şuan için bin km lik bir yolun acil olarak asfaltlanması gerektiğini dile getirdi. 

Maviş Dikmen Kaymakamlığının ardından Dikmen Ziyaretini sonlandırdı. 








AdminAdmin