Siyaset
Giriş Tarihi : 22-05-2021 17:13   Güncelleme : 22-05-2021 17:58

Maviş, Projelerimiz Saymakla Bitmiyor

Maviş, Gerze ziyaretinde yatırımlar konusunda iddialı konuştu: "Yatırımlarımız Saymakla Bitmiyor"

Maviş, Projelerimiz Saymakla Bitmiyor

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze’de yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maviş, “Gerze’de bugün Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte yatırımlarımızı gez gez bitiremedik. Ve hemşehrilerime bunu gururla söylemek istiyorum: Gerze’de yaptığımız işleri, planladığımız çalışmaları yazmaya çalıştığımızda uzunca bir liste karşımıza çıktı. Tabi Gerze her şeyi hak eden, Sinop’umuzun en güzide ilçelerinden birisi. Ben yerel seçim dönemimizde Gerzelilere bir şey söylemiştim: Gerze Sinop’un parlayan ve büyüyen yıldızı, Gerze doğal güzelliğiyle, tabiat ve deniziyle gerçekten yapılan her türlü yatırımı, her türlü makyajı, her türlü altyapı -üst yapı çalışmalarını fazlasıyla hak eden ilçelerimizden birisi.

Gerze İçme Suyuna Kavuşacak

Gerze’mizin çok önemli sorunlarından biri olan ve sorunu kökten çözecek olan Gerze İçme Suyu ihalesini gerçekleştirdik. DSİ en kısa sürede çalışmalarını tamamlayacak ve Gerzeliler bu temiz sudan içmiş olacaklar.

Gerze Modern Otogara Kavuşacak

Yine aynı şekilde karayollarına ait olan alanda incelemelerde bulunduk. Ulaştırma Bakanımızın Sinop’ a gelişinde verdiği talimatla karayollarına ait olan şantiye alanı, otogar yapımı için Gerze Belediye’sine tahsis edildi. Şehir merkezimizde otogar görüntüsünü yok edeceğiz ve Gerze’yi modern bir otogarla buluşturacağız.

65-70 Sanayi Dükkânı, Küçük Sanayi Sitesine İlave Edilecek

Aynı şekilde otogar alanımızın arka tarafında da Gerze Belediyesi’ne ait olan bir parselde de şimdilik 25 civarında sanayi dükkânı ve devamında, karayollarına ait olan alanında eklenmesi ile birlikte yaklaşık 65-70 civarında sanayi dükkânını Küçük Sanayi Sitemize ilave etmiş olacağız. Böylelikle sanayide iş yeri sorunu yaşayan hemşehrilerimize çalışabilecekleri bir alan tahsis etmiş olacağız. Belediyemiz bunun da çalışmalarını başlattı.

Seyir Terası, Yürüme Alanları, Kumsalı…

Yine Alaaddin Şahin Caddesindeki kıyı tahkimat çalışmalarını yerinde inceledik, bitmek üzere, yaz sonuna kadar tamamlanacak. Böylelikle Gerzeli hemşehrilerimiz denizinden, kumsalından sahilinden yararlanacakları bir alana kavuşmuş olacaklar.

Yüzme Havuzumuz, Kapalı Spor Salonu ve Semt Sahası…

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımlarını inceledik. Yüzme havuzumuzun ihalesi yapıldı, inşaatına başlandı. Semt sahamızın ihalesi yapıldı, inşaatına başlandı. Kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı, inşaatına başlandı.

Gençlik Merkezini Gerze’ye Kazandıracağız

Eski Öğretmen Evi alanını da Gerzeli gençlerimizin hizmetine sunacağız. İçerisinde kurs ve oyun alanları, okuma salonları ile birlikte harika manzarası, konumuyla Gençlik Merkezimizi Gerze’ye kazandıracağız.

Yine Gerze’nin girişinde ki jandarma binası tamamlanarak ilçemize kazandırıldı. Yine birkaç yıl önce yapımına başlanan ve yapımı tamamlanan Orman İşletme Müdürlüğü gerek idari binasıyla, gerek sosyal tesisleriyle, çevre planlamasıyla, muhteşem bir Orman İşletme Müdürlüğü binası Gerze’ye kazandırıldı. İnşallah önümüzde ki günlerde de Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından Orman Bölge Müdürlüğümüzün onayı verilecek. Pazartesi günü de Cumhurbaşkanımızın onayına sunulacak. Orman Bölge Müdürlüğümüz açıldığında da burası daha güçlü ve aktif bir İşletme Müdürlüğü haline dönüşecek.

Sağlık Merkezimizi kısa bir süre önce hizmete açtık. Aynı şekilde daha önce metruk, mezbele halde bulunan İdemli Mesire Alanını Orman İşletme Müdürlüğü’nden Gerze Belediyesi’ne tahsis ettirdik ve şu anda Gerzeli hemşerilerimizin aileleriyle piknik yapabilecekleri, mangalarını, masalarını, yeşil alan olan insanlarımızın nefes alacağı bir alan haline geldi. Bu anlamda belediyemizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Maviş'e Gerze ziyaretinde, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Burma ile İzzet Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. 

AdminAdmin