Siyaset
Giriş Tarihi : 24-02-2016 18:26   Güncelleme : 24-02-2016 18:22

Maviş Sinopluları Başbakan ve Bakanlarla Buluşturdu

Maviş, Sinop’luları Başbakan Ve Bakanla Buluşturdu

Maviş Sinopluları Başbakan ve Bakanlarla Buluşturdu
 AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ankara’da  Sinop’u yeni Türkiye’nin marka şehri yapmak için yoğun mesai harcıyor. Maviş, 16 Şubat Salı Günü TC. Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme yaparak Sinop’un ihtiyaçlarını iletti. Maviş’in dünkü Ankara mesaisi de oldukça yoğundu.

İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Genel Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul’daki Sinop Mahalle/Köy Dernekleri Başkanlarını kabul eden Maviş, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte hemşerilerimizi, TC. Başbakanı ve Ak Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile buluşturdu. Heyet, Meclis'te hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maviş’in Salı günü mesaisini ilk Meclis Başkanı İsmail Kahraman ziyareti vardı. Bir heyetle TBMM Başkanı İsmail Kahramanı makamında ziyaret eden Maviş, Kahraman’a Sinop’la ilgili bilgiler verdi. Maviş’in Salı günü mesaisinde Sağlık Bakanlığı Müsteşarı ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör de yer aldı. TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’le Belediyelerin ihtiyaç ve taleplerini konuşan Maviş, akşam da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile bir araya geldi. Nazım Maviş, Bakan Avcı ile 2016 yılı Sinop yatırımlarını görüştüklerini belitti. Maviş, görüşmeden memnun ayrıldığını ifade etti. 










hakan akbaşhakan akbaş