Siyaset
Giriş Tarihi : 02-07-2021 09:39

Maviş’in Sinop Heyetiyle Ankara Mesaisi

AK Parti Milletvekili Nazım Maviş Ankara ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

Maviş’in Sinop Heyetiyle Ankara Mesaisi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, beraberinde Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Nazım Maviş Ankara ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu

Maviş, heyetin ilk görüşmesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptıklarını, görüşmede Sinop Meydan Projesi, Türkeli Millet Bahçesi, Boyabat Topalçam Millet Bahçesi, Sinop ve Durağan TOKİ konutları ihalelerinin hızlıca tamamlanması, Ayancık ve Dikmen ilçelerine yeni TOKİ konutlarının yapılması, köy yolları ile ilgili diğer kamu yatırımlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleri konularının görüşüldüğünü açıkladı.

 Maviş Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile yaptıkları bir sonraki görüşmede ise Sinop Havalimanı yurtdışı bağlantılı ve direkt uçuşları, gümrük işlemlerinin yürütülmesi, Sinop’a yatırım yapan işletmelerinin yatırım ve teşvik konularında desteklenerek ticaretin gelişmesine yönelik bir takım hususların görüşüldüğünü açıkladı.

AdminAdmin