Siyaset
Giriş Tarihi : 06-06-2017 18:11   Güncelleme : 06-06-2017 18:25

Maviş'ten İstanbul Çıkarması

Nazım Maviş, İstanbul’da MÜSİAD ile Gerze Dernekler Platformuna ve SİNDEF tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı

Maviş'ten İstanbul Çıkarması
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İstanbul’da MÜSİAD ile Gerze Dernekler Platformuna ve SİNDEF tarafından düzenlenen iftar programlarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı MÜSİAD Genel Kurulu için İstanbul’da bulunan Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Genel Kurulun ardından düzenlenen İftar yemeğinde MÜSİAD’ın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.



MÜSİAD Genel Başkanlığına seçilen Abdurrahman Kaan ve ekibini tebrik eden Maviş, görevi devreden Nail Olpak’a da teşekkür etti.

Maviş’in bir sonraki gün durağı Esenler Dörtyol meydanı oldu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte Gerze Dernekler Platformu, SİNDEF ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu organizasyonunda Sinoplularla iftar yemeğinde bir araya gelen Maviş,  İftar sonrası Esenler Dörtyol meydanında Sinoplular tarafından açılan tanıtım standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Erkan TaşErkan Taş