Siyaset
Giriş Tarihi : 17-07-2021 16:19   Güncelleme : 17-07-2021 16:25

MHP Gerze İlçe Teşkilat Binası Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

MHP Gerze İlçe Teşkilat Binası Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gerze’ye hayırlı ve değerli hizmetleri aktarmak ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Binası açılışını yapmak üzere toplandıklarını ifade eden Sinop Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır, “hizmet binamızın faaliyete geçmesi ile bugüne kadar vermeye çalıştığımız, ülke ve millet menfaatlerini önceleyen hizmetlerimizin katlanarak artacağı hususunda hiçbir vatandaşımızın en ufak bir şüphesi olmamalıdır.

Gerze’miz Gerzelimiz emin olsun ki göreve başlayan İlçe Başkanımız Murat Aşcı ile birlikte her bir vatandaşımızın yanında her bir derdi ve talebi ile hemhal olmaya hazır olduğumuzu belirterek Gerzeli hemşehrilerimizin de partimize sahip çıkacağından eminiz.

Partimizin bugünden itibaren Cumhur ittifakının ruhuna uygun olarak siyasi faaliyetlerini artırarak çalışmalarına devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Emin olunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi yapılacak olan ilk genel seçimde ve sonrasında yapılacak tüm seçimlerde siz kıymetli seçmenlerimizin göstereceği teveccühün karşılığı hizmetleri hak ve hukuka uygun olarak millete ulaştıracağız.

Tabi bizler hakkın, hukukun, doğru ve güzelin mimarı oldukça ülke menfaatleri için tüm çıkarlarımızı öteledikçe birileri fütursuzca yersiz bir şekilde bize saldıracaktır. Bu saldırıların bizlere vereceği herhangi bir yara yoktur. Olsa dahi yaptığımız, yapacağımız hizmetlerin nişanesi olacaktır. Bu nedenle kim ne derse desin bizler hakkın ve doğrunun yanında olup milletimiz hizmetinde olacağız” diye konuştu.

İl Başkanı Ali Çakır’dan sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Aşcı ise “MHP İlçe Başkanlığımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

Bugün açılış nedeniyle aramızda bulunan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Açılış törenine MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya ile MHP ve ülkücü camiadan çok fazla vatandaşta katılım sağladı.

AdminAdmin