Siyaset
Giriş Tarihi : 04-06-2020 20:17

'' MİLLET İRADESİNE DARBE YAPILIYOR''

CHP Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi üzerine yazılı açıklamalarda bulundu

'' MİLLET İRADESİNE DARBE YAPILIYOR''

Barış Karadeniz, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi üzerine yazılı açıklamalarda bulundu. Karadeniz ''Millet iradesine darbe yapılmıştır, kabul edilemez.'' dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz TBMM Genel Kurulu'nda da büyük tepkilere yol açan karara ilişkin yaptığı açıklamada; '' Millet iradesine darbe yapılıyor, demokrasimiz yara üstüne yara alıyor. Haksız hukuksuz gerekçelerle, adaletten uzak kararlarla vatandaşın temsil gücünü elinden alıyorlar.

İktidar artık o kadar korkuyor ki doğru söyleyeni, kendine tehdit gördüğü kim varsa onu yakmaya çalışıyor. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu ve bunun gibi kararlar bizim azmimizi, direncimizi kıramayacak. Biz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canları pahasına kurduğu bu gazi mecliste hak hukuk ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz.

Dün olduğu gibi yarın da demokrasiyi savunacağız. Enis Berberoğlu yalnız değildir.'' ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin