Siyaset
Giriş Tarihi : 23-12-2022 16:26   Güncelleme : 24-12-2022 13:04

Milletvekili Karadeniz’ den Gerze Kadın Kooperatifine ziyaret

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, ilçemizde ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Karadeniz’ den Gerze Kadın Kooperatifine ziyaret

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, ziyaretlerde bulunmak üzere Gerze’ ye geldi. Hal içinde bulunan Gerze Kadın Kooperatifini özel olarak ziyaret eden Milletvekili Karadeniz, kadın kooperatifi tarafından üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı, üretimde kullanılan makineleri inceledi.

Burada kooperatif üyesi Esra Terkan’ dan bilgiler alan Milletvekili Karadeniz, kooperatifçiliğin kadın istihdamını artırmada önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

KADIN KOOPERATİFLERİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Milletvekili Karadeniz, kadınların bir arada daha da güçlü olduklarını söyleyerek, “kadınlarımızın sahada olduklarını, güçlerini birleştirmiş olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Kadınlarımızın her biri ayrı ayrı zaten çok güçlüler, böyle bir araya gelip güçlerini, emeklerini birleştirmeleri onları daha da özel ve güçlü kılıyor.

Kadınlarımız burada hem üretiyorlar, hem üretilenleri satın alıp burada piyasaya sunuyorlar. Kadının emeğe burada daha da değerleniyor” diye konuştu.

DÜĞÜN HELVASI, PEKSİMET VE LAKERDA BİZLER İÇİN ÖNEM TAŞIYOR

Kooperatifin faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Terkan ise Gerze Kadın Kooperatifi olarak düğün helvası, lakerda ve peksimete önem verdiklerini ve çok yakın bir zamanda internet üzerinden de satış yapacaklarının müjdesini verdi.

AdminAdmin